Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natočil si vlastní smrt?

Od: yarda® odpovědí: 1 změna:

lidovky.cz/...

Něco podobného jsem taky zažil. Uviděl jsem, že na opačném konci náměstí se dva perou a asi tam už šlo o život. Tak jsem zavolal těm co mají pomáhat a chránit (víceméně z obavy, kdybych to neudělal, že bych mohl být popotahován proč jsem to neudělal). Pak jsem na policii podával vysvětlení, prý jsem byl mezi prvními co kvůli tomu volali a ti co byli blíž si to natáčeli na mobily.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Trošku rozdíl mezi oběma situacemi - ten kluk byl evidentně v šoku a nechoval se racionálně. Ti co stojí okolo, mají jiné důvody (lov senzací). Společný faktor pak může být snížený intelekt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]