Dotaz zřejmě pokládá někdo, kdo neví, která bije. Takže pro jemu podobné - a není jich málo: podívejte se na západní Evropu, ideálně si tam zajeďte (doporučuji nebrat bezpečnost na lehkou váhu), a pak se zeptejte sami sebe, jestli se jí chcete přiblížit rychleji nebo pomaleji. To je jediný rozdíl mezi Fialou a Babišem.
Já chci (obrazně řečeno) zůstat ve střední Evropě a nežít už v kolonii ani Východu ani Západu.
Pardon. Stát který vede voják skončí ve válce, stát který vede dobrý ekonom skončí v blahobitu. Kde skončí EU když Uršula původním povoláním je gynekoložka?
Aja. Jenom bych vas rad upozornil, pred eurovolbami meli necelych 5 a ve finale pres 10. Neverte bezhlavě pruzkumum, ltere jsou vám pravidelně servirovany. Do volem daleko, nakonec muze byt vsechno jinak.
Člověk vlastně neví zda nad hloupostí lidí brečet nebo padat smíchy ze židle. Svobodné volby máme kolik? 36 let? A pořád lidé nepochopili, že majoritní směřování společnosti se děje zcela jinými mechanizmy. Aneb volby nemají na nic důležitého sebemenší vliv. Ale to by asi bylo nutné napřed vyživovat mozek 80% obyvatelstva pro změnu kyslíkem. Takže si klidně volte Babilu, nebo i Fibiše, ať máte klidné spaníNaivita lidí nezná mezí. Jako když místo řezníka Svobody bude řezník Novák. Pořád je to řezník a nemůžete po něm chtít chov koní na dostihy. Ale asi si myslíte, že ano. Tak jo
smode: Je to tak; např. ukázková konspirace, o které sedmička ve škole neslyšel:
Vznikl podepsáním Zákona o federálních rezervách pár dnů před vánočními svátky, 23. prosince 1913, prezidentem Woodrowem Wilsonem. Samotné znění zákona vzešlo z tajného setkání zástupců amerického ministerstva financí a několika vlivných bankéřů té doby v listopadu 1910 na ostrově Jekyll Island v americké Georgii. Hlavní rys zákona bylo získání pověření (z americké ústavy explicitně dané Kongresu) tisknout peníze a poskytovat je americké vládě na úvěr. cs.wikipedia.org/...
Známý citát - kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zrušili . Problém u nás je, že když se vlády střídají, vymlouvají se na to že 2/3 období napravovaly chyby vlád předchozích. Proto by byl zajímavý sociální experiment mít jednu vládu 2 volební období
Ale no tak @Ben přece víte, že můžete kroužkováním (křížkováním) dát preferenční hlas v rámci té strany/hnutí/uskupení, kterému to hodíte do volební urny...
gotrekzagary - jistě, to vím. Jenom jsem ještě nikdy neměl tu potřebu/důvod udělat to, protože volím program, směřování, obdobný až stejný světonázor a nikolv jednotlivce. Ovšem, (ne)rozumím tomu, že někdo volí jemu sympatické lidi a více ho nezajímá (nebo podle koblížku, propisovačky, piva, guláše či trička ).
@ben To Vám samozřejmě nevymlouvám. Ostatně sám také volím hlavně kvůli programu, názorům a postojům toho kterého uskupení či strany. Nicméně jako volič vítám, že i v rámci této preferované strany mohu vyjádřit osobní sympatie ke konkrétnímu kandidátovi. Ať už proto, že ho třeba znám osobně, nebo jen proto, že je mi lidsky sympatičtější nebo názorově bližší než jeho stranický kolega. A přiznám se, že už jsem párkrát tuto možnost využil.
V článku se píše , že financovali nejen ovlivnování na Slovensku , ale i ve státech střední Evropy. Kdopak to byl u nás? Které strany jsou ty spávné? To tam bohužel nepíší . Za stovky milionu se dá nakoupit spousty propagandy.
jendad - tedy, že zrovna Vy si nebudete jistý, zda má pan Fico pravdu či nikoliv, jsem nečekal. Samozřejmě, že pan Fico nikdy nelže a je pouze a za všech okolností pravdomluvný, až "zlatoústý" . Vy si hlavně pohlídejte, ze které světové strany bude snaha o "cinknutí" těch našich blížících se voleb.
Je úsměvné, že i autor článku Martin Williams odmítl tvrzení o ovlivňování voleb ve prospěch konkrétních stran. Ovšem Fico a jemu podobní mají svoji "pravdu". Nejen na Slovensku.
Konkrétní strany asi ne, ale pokud to dobře chápu, tak se cililo na mladé lidi a fico asi zije v tom, ze mladi lide se rovna opozice. Ja myslim, ze zadna zeme nema financne ovlivnovat volby v cizi zemi a je uplne jedno, o jakou světovou stranu jde. Melo by to byt ciste interni zalezitosti. Uz i slovni podpora vladnich predstavitelu je mnohny kritizovana, natoz aby nekdo pumpoval prachy . Je to proste problem, ne ze ne a fico si sbira akorat body příležitostně.
Honzíku, já bych se nesnažil rozvíjet různé spekulace jak to autor myslel, autor se vyjádřil. Dle mého Fico zase lže a jendad zase věří čemu věřit chce.
urcite nebudu volit strany ktere sympatizuji ss kovanym komunistou alias pavek prezident pavel tento neskutecny karierista se mi krajne prici a simpatizuji s nim ods kdu topka stan a pirati takze tito strany maji u mne stopku to uz vym jiste
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.