Nejste přihlášen/a.
Když mi něco nesedlo, přešla jsem k jinému operátorovi. To se stalo několikrát. Teď opět zvažuji přesun. Trh se mění, nevím, který operátor je pro nás seniory nejpřijatelnější. Čím se řídíte v takovém případě?
Dobrý den, předpokládám, že řeč je o mobilních telefonech (viz operátor a nikoliv operatér). Preferuji velikost firmy, tradici/návaznost, jistotu, stabilitu, dostupnost/pokrytí signálem, 5G a zkušenost takového poskytovatele (cenu neřeším, na levné nemám peníze) - takže O2. Zdravím!
Pokud se chcete i někam dovolat tak máte v podstatě jenom 2 možnosti, protože Vodafone je použitelný akorát v Praze... No z těch 2 už si vyberete podle toho jaký vám bude víc vyhovovat.
Já tedy rozhodně už nikdy nezvolím T-mobile, ani žádnou jeho odnož. Proč? Protože si u nich nepřipadám jako zákazník, ale jako rukojmí. Arogantní jednání a v podstatě nulová podpora.
Naopak Vodafone má podporu velmi dobrou, ale bohužel jejich nabídka nevyhovuje mým potřebám.
Takže jsem u O2, to je takový průměr. Podpora dobrá, nabídka dobrá. A kdyby neudělali to nešťastné oneplay, byl bych ještě spokojenější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.