Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterého operátora zvolit?

Od: liska5 odpovědí: 12 změna:

Když mi něco nesedlo, přešla jsem k jinému operátorovi. To se stalo několikrát. Teď opět zvažuji přesun. Trh se mění, nevím, který operátor je pro nás seniory nejpřijatelnější. Čím se řídíte v takovém případě?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Pokud vím, tak o2 tvrdi, že má pokryté celé Česko. I když výhrady mám, neměnila bych ho. Např.kámoška z Prahy má Vodafone a každou chvíli ji něco spádne, ať už hovor nebo Whatsap
liska5
hodnocení

No právě, toto je ten problém...

liska5
hodnocení

Hlavně WhatsApp občas vysadí

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, předpokládám, že řeč je o mobilních telefonech (viz operátor a nikoliv operatér). Preferuji velikost firmy, tradici/návaznost, jistotu, stabilitu, dostupnost/pokrytí signálem, 5G a zkušenost takového poskytovatele (cenu neřeším, na levné nemám peníze) - takže O2. Zdravím!

mathew
hodnocení

3x

Pokud se chcete i někam dovolat tak máte v podstatě jenom 2 možnosti, protože Vodafone je použitelný akorát v Praze... No z těch 2 už si vyberete podle toho jaký vám bude víc vyhovovat.

Kdysi jsem měl T-Mobile a asi před deseti lety jsem se shodou různých okolností dostal do náruče Vodafone. Teprve letos se mi stalo, že v jedný vesničce u Domažlic bylo málo signálu. Jinak jsem to nikdy nepozoroval.

hodnocení

0x

I když se to v dnešní době nezdá, u nás je stále problém se signálem. Poslední rok jsme to sjednotili,ale předtím jsme jeli na všechny 3 a byla to výhoda že aspoň jeden měl signál. ...

liska5
hodnocení

Teď čtu o Muskovi. Že by mne postihl totální výpadek Starlinku? Prý se projevil i v Česku.

Jinak díky za reakce!

makk
hodnocení

0x

Já tedy rozhodně už nikdy nezvolím T-mobile, ani žádnou jeho odnož. Proč? Protože si u nich nepřipadám jako zákazník, ale jako rukojmí. Arogantní jednání a v podstatě nulová podpora.

Naopak Vodafone má podporu velmi dobrou, ale bohužel jejich nabídka nevyhovuje mým potřebám.

Takže jsem u O2, to je takový průměr. Podpora dobrá, nabídka dobrá. A kdyby neudělali to nešťastné oneplay, byl bych ještě spokojenější.

Jestli oneplay nechcete,tak ho nepoužívejte nebo zrušte.U O2 mám telefon a internet a óné nemám.Jsem spokojený.

id
hodnocení

0x
U nás doma máme všehochuť. Mobil T-mobile neomezen za 255.-, wifinu k noťasu aTV u O2 za 450,-, zàložní mobil u Vodafone se platí jen co se provolá. Fa posílají až je útrata alespoň 120,-. Tak se snažím jednou do roka jim tu stovku poslat ať mě nezruší.
Je srandovní jak se všichni 3 operátoři snaží mě přesvědčit, že je dobré vše sloučit. Zatím mi v součtu nic lepšího nenabídli.

hodnocení

0x

Ono je to úplně jedno. Všichni vás stáhnou z kůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]