Nejste přihlášen/a.
Ahoj, napadlo mě udělat malý průzkum ohledně nedávného spojení SocDem se Stačilo!. Pokud jste bývalí nebo současní voliči SocDem, jak se k tomu stavíte?
Skuteční (nazi)komunisti sedí zrovna ve vládě a jeden na hradě má na to i berana a kdo to nechápe je nepřítel státu.
Podle tvých názorů. Jediný správný jsou tvoje názory a kdo má jiný patří do vězení. Naprosto klasický komunistický myšlení.
Jsem tak rád že se o politiku nestarám...naštěstí máme v rodině kandidáty za 4 různé strany takže ANO opravdu STAČILO
Předsmrtný záškub strany, která se "úspěšně" dostala ze 30 na 3%. Zao ne a ne odejít.
SD bývala stranou dělnictva, ale svět se změnil a oni si toho nevšimli. Pamatuju si, že když jsem před pár lety v jejich programu viděl podporu řízené migrace, bylo mi jasné, že jsou nevolitelní i pro levicové voliče - ti volí Piráty nebo Stačilo. Říkám si, co by jim asi dnes řekl můj děda, jejich předválečný člen, velmi rozumný a čestný člověk. Věřím, že by to zde smazali.
A proč se napřed jako první nevyjádříš ty,když zakládáš hloupé a špatné ankety? To jsi taková neregistrovaná baba?
Jestli někdo půjde volit někoho kdo říká nepravdy,podvodníky,přeběhlíky atd... je jeho věc.
A jak se k tomu stavím.? - při malé čelem k mušli a při velké zadkem do WC mísy(u toho teda nestojím).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.