Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levice nebo pravice?

Od: pruzkum odpovědí: 10 změna:
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode2
hodnocení

3x

Mě sice pravice, ale není mi to nic platné, neboť ta dnešní pravice směřuje až příliš často dost děsivě doleva.

hodnocení

1x
Co je pravicové, co je levicové?
Co je pravicové, co je levicové?
Koupání ve vaně je pravicové
Sprchování zase levicové
Švýcarská čokoláda je pravicová
Nutella zase levicová
Bazény jsou pravicové
Jezera a moře levicové

mathew
hodnocení

1x

Ten, kdo nebude oškubávat občany daněmi a zároveň mít gigantické díry v rozpočtu a také nebude lidem plánovat celý jejich život zákazy a omezeními. Jestli to bude pravičák, levičák nebo třeba Marťani je mi jedno. Ovšem pokud je mi známo tak ani jedna verze ve volbách nekandiduje...

hodnocení

0x

Levice nebo pravice?

Bližší je mi moje zadnice.

Proč není v té anketě?

ben®
hodnocení

0x

Pravice

Dobrý den, od středu umírněně vpravo (ale nikoliv až extrém). Zdravím!
.
pruzkum - a Vy?

Když ne až extrém,tak proč jste hlasoval v anketě pravici?

hodnocení

0x

Proč to nevyhodnotíte, dle jiné otázky?

poradte.cz/...

right
hodnocení

0x

Zjednodušeně vzato:

pravice - umět stát na vlastních nohách, postarat se o sebe, pomoc jen skutečně potřebným

levice - natažená ruka, pomoc stále se rozšiřujícímu počtu žadatelů, až dojdou zdroje

V dnešní Evropě ale tato hra odvádí pozornost od snahy o přežití, které ohrožují EU-filové.

srsly

Škoda že na svět se nedá dívat takto velmi, velmi, velmi zjednodušeně

hodnocení

0x

Měl jsem za to, že ve volné diskusi se odpovědi nemažou... i když nesouvisí úplně s dotazem... *zmateny*

No zřejmě tu nemá někdo smysl pro humor... co už. *alene*

Pro tazatele... chybí mi tam odpověď "Nic Vám do toho není."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]