Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, vím že tu jsou dobří lidé co vždy dobře poradí. Rád bych se svěřil se problémy které mě v poslední době trápí a získal nějakou rozumnou radu nebo názor. V poslední době to všechno přestávám psychicky zvládat, doma, venku i v práci jsem emočně vyčerpaný, nic mě nebaví a už mi to leze na mozek. Snažím se utíkat mimo lidí a jejich kontakt, vyhýbám se i veřejným akcím. Nejlépe mi je dobře samotnému někde v ústraní. Chvílemi jsem myslel už i na sebevraždu. Už nedokážu ani pozitivně myslet. Snažím se ale to všechno přede všemi skrýt a nikomu (ani rodině) se se svými problémy nesvěřuji, ať už proto že je mé problémy nezajímají a když už mě vyslechnou, tak že dle nich jen fňukám a dělám z komára velblouda. Ale nyní už to nejde vydržet. Důvodem toho všeho jsou malé finance, velké výdaje, bydlení a také i falešnost lidí okolo mě, především to že po mě všichni furt něco chtějí a když potřebuju něco já, tak nikdo nic. A já prostě nedokážu říct NE! Jak to řešit? Popravdě jste první komu se kdy s něčím takovým svěřuji Díky všem za nějaký smysluplný řady nebo názor. Díky
...že po mě všichni furt něco chtějí a když potřebuju něco já, tak nikdo nic...
Co po tobě všichni chtějí?
"Budeš-li někdy hledat pomocnou ruku, najdeš ji na konci svého ramene." — Mark Twain
Z Murphyho zákonů:
Cheitův povzdech:
Přítel, kterému jsi pomohl v nouzi, si na tebe vzpomene tehdy, až se zase ocitne v nouzi.
Nauč se odmítat a pokud ti někdo s něčím pomůže, ber to spíš jako výjimku.
@jenicek - Důvodem toho všeho jsou malé finance, velké výdaje, bydlení a také i falešnost lidí okolo mě
Tohle jsou všechno věci, které můžete změnit, když budete chtít - co zkusit třeba psychologa? On vám tedy změnu "na předpis" neposkytne, ale měl by vás umět navést, ukázat jiný úhel pohledu... ale to budete muset chtít taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.