Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak snáz přijmout změny v životě

Od: petrrr odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tu v poradně je taky někdo, kdo má nebo měl trému vždycky z nějakých velkých změn jako třeba nástup do zaměstnání, školy, svatba, nebo stěhování. Nebo třeba vystupování na veřejnosti?
Čím to je?
Je to povaha člověka a typ osobnosti?
A je nějaký způsob jak se velkých výzev nebát a snadno je přijmout bez stresu nebo strachu z neznámého?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prostromek
hodnocení

0x

Já obdivuji lidi, co jdou vařit do Prostřena. To bych nedala. Takže před kameru ani náhodou.

To ostatní člověk musí, to se musí vzmužit, no.

ben®
prostromek - tam nechodí lidé odvážní, ale exoti postižení exhibicionismem.

Kdyby bylo Prostřeno o umění vařit, vůbec by mi nevadilo tam jít. Když si člověk věří...

Jenže ono to je proto, aby si lidé pošimrali nervy. Hádky, naschvály, taktizování, dokonce i vulgarismy jsem tam slyšela. To už není o vaření, ale o tom, jak lidi mohou klesnout kvůli naději na výhru. Jaga.

smode2
hodnocení

0x

Uvedené je způsobeno kopírováním chování člověka, který vás vychovával. Typicky rodiče. Muž dominantně kopíruje chování otce, žena matky. Tedy ten kdo vás vychovával měl zcela ty stejné problémy jako nyní řešíte. Pro překonání je třeba se konkrétním stresovým situacím vystavovat postupně a dále přidávat. Méně stresové situace pak budou zvládnuty bez stresu a velmi stresové jen se stresem mírným.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]