Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dívala jsem se na Facebooku na moc hezký koncert pana Margity v Ósace, víte někdo jakou písničku v ukázce zpívá? Děkuji za odpověď. Jarka
Dobrý den, zapomněla jste zde vložit odkaz na tu ukázku/video. Doplňte se. Zdravím!
A nebo ne. Proč taky? Vždyť je Vám to fuk, co? A nám vlastně také!
Tři dny starý dotaz bez reakce, jste na poradně denně a kdybych do Vás "nesrčil", tak se už nikdy nikdo ničeho nedopátrá.
Hledal jsem ještě na FCB pana Margity a v souvislosti s Osakou tam je ukázka z této písně. Možná to je ono.
Dobrý večer, děkuji za odkaz na moc hezkou písničku od pana Margity, kterého si velmi vážím a každou písničku, kterou zpívá si ráda poslechnu, ale bohužel to není ona. V té ukázce na facebooku se jedná pravděpodobně o nějakou lidovou píseň s počátečními slovy písně ...louka zelená, neposečená, roste na ní tráva zelená a dál už nemám moc kvalitní zvuk, tak slovům nerozumím.
Nemáte zač. Další pátrání a jeho výsledek. Zjistil jsem, že lidovek o lúčce je hodně. Někdy je lúčka zelená/široká, někdy je neposečená, někdy je tam tráva zelená a jindy vysoká. Zkusím vložit odkaz z FCB (z Osaky) na piseň pana Margity, kde části slov nerozumíme, protože zpívá japonsky. Navíc si text asi upravil, tak zkusím vložit další odkazy, kde zjistíte, že melodie "sedí", ale text se mírně liší (a zase ta japonština). Ale s panem Margitou jsem tuto lidovku už nikde nenašel.
Dobrý večer, děkuji za zaslání odkazů na ukázky. Všechny jsem si je poslechla a přišly mi že jejich melodie jsou dá se říci stejné a nebo alespoň podobné. Na Facebooku byla první ukázka kvůli které jsem diskuzi otevřela, vůbec mi nenapadlo, že pan Margita zpívá v části japonsky, myslela jsem, že je to špatým zvukem. Přeji krásný večer. Jarka
Nemáte zač. Chtěl jsem trochu odčinit mé prvotní poměrně neuctivé/nervozní vyjadřování zde, tak ještě omluva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.