Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZOO Wroclaw parkování

Od: samurraj® odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chceme navštívit ZOO v Polské Wroclawi a řeším parkování. Nechce se mi úplně platit parkovné přímo u ZOO, kde to vyjde 10 zlotých/hod. Našel jsem nějaký volný parking na Grobli, kde ale podle mam je to jakobvy kousek nějakého pozemku, kde je pár aut, ale je tam značka P. u toho je lávka, která vede přímo k ZOO, ale nevím, jestli je tam nějaké boční pokladna či co. Další jsem dle map našel ul. Adama Mickiewicza 35. Což je cca 1,7km od ZOO, což už je docela dost. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Prý cca 250 metrů od Zoo
Cena za deset hodin 20-25zl, záleží na dní
parkingprzyzoo.pl/...
hodnocení

Díky, koukal jsem na to. Je to asi 250m od zoo, což je super, akorát prý neberou karty, což je trochu problém, ale někdo v recenzích psal, že snad berou i české koruny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]