Nejste přihlášen/a.
Už podruhé se mi stalo,že zastaví tam,kde bydlím (frekventovaném náměstí) a vystoupí z dodávky řidič,ukáže papír,kde má složit zboží.Ukázala jsem mu prodejnu a vcházel vedle do Timobajlu,takže vůbec nerozumí.Jel sám,takže dopravní značky umí číst,ukazatele těžko.
Dobrý den, příště místo ukazování s řidičem mluvte - nebude si o Vás myslet, že jste divná/to, co Vy o něm. Zdravím!
sofer - a o čem je podle Vás to téma?
sofer - prázdniny, co? Nebojte, té školy se zase dočkáte a tu letní nudu vydržíte. Zatím si třeba, místo opruzování na poradně, hrajte se šulínkem .
Tohle kouzelně předváděl syn po návratu z dovolené z Řecka. Chodil denně k místnímu pekaři pro pečivo pro celou rodinu a nějak si oba chlapi padli do oka. Pekař vždycky začal hovořit. Řecky. Syn mu odpovídal - česky. A oba byli spokojeni.
A my se pak váleli smíchy, jak si ti dva bezvadně pokecali. Jaga.
Něco podobného se mi stalo, když jsem byl vyslaný služebně do Budapešti. Na nádraží jsem čekal na vlak zpátky, zašel jsem do bufetu vysypal jsem na pult drobné co mi zbyly a řekl jsem česky, že tolik peněz mám a chci něco k jídlu. Prodavačka si nějaké peníze vybrala a já jsem se na cestu najedl. Obyčejní lidi se domluví, akorát papaláši kvůli tomu musí válčit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.