Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jestli sem chodí i chlapi a popř. jak staří, jestli sem třeba zavítá kluk, který má třeba 18 let...
Ale to víš, že jsou tu i kluci
A ti mladí se často poznají podle toho, že neumí napsat jednu srozumitelnou větu běz chyb.
:D Pravda. Ale nebudeme škodit všem mladým. Myslím že na věku nezáleží. Pokud člověk ví a poradí, tak je mi jedno jestli mu je 12, nebo 70. Mě je 28, občas poradím a občas nějaku tu pomoc taky potřebuji.
Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat Bohužel patřím pouze k těm inteligentním
Ahoj kotě, chodí sem i chlapi,od klučíků po staříky. Já se svými téměř 45-ti roky jsem asi postarší, ale mám tu kolegu kterému je 15 let a je velmi rozumný (ahoj Vlčáku ). Jak už někdo psal, tak to zde není seznamka. Ale pokud potřebuješ poradit s problémem který odpovídá Tvému věku, neboj se zeptat, i my starší jsme podobné problémy třeba měli, možná na to dneska už koukáme trošku s nadhledem, snad máme více životních zkušeností a při poskytování rad přemýšlíme i nad dalšími následky a důsledky problémových životních situací.
Ale určitě zde funguje docela rozumná demokracie, takže jen Ty sama si z mnoha poskytnutých rad a ponaučení vybereš to, co nejlépe odpovídá Tvé situaci, a buď si poradit necháš nebo nenecháš, to bude vždy jen na Tobě.
Určitě sem chodí i kluci 18 letí, ale většinou se ptají na počítače, na motorky, na auta, na sport, někdy mají i trápení s holkama, tak hledají u zdejších mužských nějakou radu. Tak nevím, o co máš zájem Ty? PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.