Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodí sem i muži nebo jen samé ženy/dívky?

Od: kote* odpovědí: 13 změna:

Zajímalo by mě, jestli sem chodí i chlapi a popř. jak staří, jestli sem třeba zavítá kluk, který má třeba 18 let... :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale to víš, že jsou tu i kluci :)

A ti mladí se často poznají podle toho, že neumí napsat jednu srozumitelnou větu běz chyb.

so sem uplnje nepochlapyl... *smich*

arimas*

HAHAHAHAHAHAH tak to jsem se nasmala *palec*

sasdax*

:D Pravda. Ale nebudeme škodit všem mladým. Myslím že na věku nezáleží. Pokud člověk ví a poradí, tak je mi jedno jestli mu je 12, nebo 70. Mě je 28, občas poradím a občas nějaku tu pomoc taky potřebuji.

Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat :) Bohužel patřím pouze k těm inteligentním :)

lidus*
hodnocení

0x

Určitě ano ale jako seznamka to tu nefunguje.

paaja*

... a co my víme? ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Budu se muset jít podívat,jestli jsem ještě kluk...Jo jsem!

Ale dovedu poradit i mladému klukovi,pokud má problém,jen mě mrzí,že stejně si nedá poradit,až když udělá průser.

JABRAKA

technikjirik*
hodnocení

0x

No moje protiotázka by zněla podobně jako ta vaše jen s tím rozdílem, jestli sem chodí také dívky...

hodnocení

0x

ano., i děti sem zavítají.

pepane*

Hlavně dívky co chtějí být zpěvačky.*smich*

pepyk93*
hodnocení

0x

Ano,i takový ,,kluk " jsem občas zavítá...například já zde jsem skoro denně...*smich*

hop®
hodnocení

0x

Ahoj kotě, chodí sem i chlapi,od klučíků po staříky. Já se svými téměř 45-ti roky jsem asi postarší, ale mám tu kolegu kterému je 15 let a je velmi rozumný (ahoj Vlčáku ;)). Jak už někdo psal, tak to zde není seznamka. Ale pokud potřebuješ poradit s problémem který odpovídá Tvému věku, neboj se zeptat, i my starší jsme podobné problémy třeba měli, možná na to dneska už koukáme trošku s nadhledem, snad máme více životních zkušeností a při poskytování rad přemýšlíme i nad dalšími následky a důsledky problémových životních situací.

Ale určitě zde funguje docela rozumná demokracie, takže jen Ty sama si z mnoha poskytnutých rad a ponaučení vybereš to, co nejlépe odpovídá Tvé situaci, a buď si poradit necháš nebo nenecháš, to bude vždy jen na Tobě. :)

pt®

Určitě sem chodí i kluci 18 letí, ale většinou se ptají na počítače, na motorky, na auta, na sport, někdy mají i trápení s holkama, tak hledají u zdejších mužských nějakou radu. Tak nevím, o co máš zájem Ty? PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]