Nejste přihlášen/a.
Včera večer mi přeletěli nad hlavou ve formaci, pekelný rachot.
Nejsem znalec, AČR tyto dvoj rotorové vrtulníky nemá že?
Takže američani v rámci nějaké akce?
Tam bylo mnoho krásných letadel, ale z vrtulníků jen Sokol a Estrom z CLV. Zcela jistě tam nebyl ani jeden Chinook. Ale je možné, že to jsou přímo \US boys, jedou někam na manévry, u Jihlavy mají tábor
JJ pak -po napsání odpovědi -jsem našel program a iopravdu tak tyto vrtulníky nebyli psány ale opravud pěkná éra tam byla. třeba Hawker Hurricane z Točné, B-25J Mitchell ; P38Lightning - mimo jiné na tomto typu letadla létal Antoine Marie Roger de Saint-Exupéry - P51 Mustang. nebo ještě starší - Morane MS139 a Nieuport XI a CS Basa, Z381
Tak pokud jste fandou warbirds tak jako já, tak vězte, že letošní ročník byl z tohoto pohledu asi nejnašlapanější . Švýcaři příůétli s Dakotou, Red Bull vytáhl snad vše - počínaje Mitchellem, dále 3 Beechcrafty, Mustang, Corsair, Lightning, Trojan k tomu Podhořany předvedly ,,fungl´´ Anson, samozřejmě Tigermoth. Prostě neskutečný zážitel tohle všechno vidět v luftu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.