Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dělám do školní práce financování D47-nevíte k tomu někdo podrobnosti?
Je to dost zamotané-nejdříve soukromá společnost,...
Děkuji
Nevím zda jste si tímto výběrem zadání pomohl nebo naopak. Vzhledem k tomu, že o tomto problému nemá přehled ani sama vláda, tak je těžké něco smysluplného napsat. Ale na druhou stranu si ze stejného důvodu můžete vymyslet co chcete a stejně Vám nikdo nedokáže, že to tak není.
Vím,že tam jsou zmatky.
Potřebovala bych to trochu utřídit-nejdříve tedy soukromá firma-ta začala stavět či vůbec nezačali?
Pak jim byla smlouva pro nevýhodnost vypovězena-no a pak v tom mám hokej jestli financoval rovnou stát a nebo nejříve SFDI a pak stát...
Stát pomocí dluhopisů,že?
Díky
Ředitelství silnic a dálnic ČR
Správa Brno, Šumavská 33
www.rsd.cz
Pokud jsem pochopila oč jde, tak bych dotaz směřovala sem, než začne škola tak třeba odpoví.
Víš tery, ani by ses nemusela moc snažit, abys zjistila, že D47 má vlastní webovky. Tam bys tyhle informace našla. Jenže co se namáhat, když to někdo může udělat za tebe, že? tak se podívej viamoravica.cz/...
Víš madlo, představ si, že jsem se trochu namáhala a pročetla nejen www.viamoravica.cz, ale i www.sfdi.cz nebo www.nku.cz. a další... Práci mám dost rozsáhlou a co je psáno na ofiko stránkách D47 je prostě málo...Pročítala jsem hodně stránek o D47 a nejvíce informací jsem získala ze stránek typu novinky.cz a pak -světe div se- z diskuzí...Kolikrát mu jedna věta z celé diskuze v této kauze hodně pomohla. Proto to teď zkouším i tady.
Děkuji.
tery,nemyslela jsem to nijak zle, přeji hodně úspěchů při dalším pátrání po informacích. lidus radí obrátit se na ŘSD, možná bych to zkusila, ale abych měla jistotu, že vůbec odpoví, napsala bych to jako žádost občana o poskytnutí informací podle zákona č. 106/1999 Sb. Tam je povinnost oslovené státní organizace odpovědět v určité lhůtě, snad 15 dnů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.