Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohyblive obrazky

Od: bejby12* odpovědí: 13 změna:

prosímVasnevíněkdo kde si stáhnout program na pohyblivéobrázky?stahuji je ale nehýbou se mi.prosím moc o odkaz.děkuji moc

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Definujte pojmem "pohyblive obrazky" Pokud gif-y a tomu podobne, tak napriklad IrfanView.

bejby12*
hodnocení

no myslím GIF.stahuji se seznamu a tam se hýbají ale jak je stáhnu tak už ne

Stáhni si ten IrfanView, mělo by to zvládnout i gify.

iz*
hodnocení

0x

A v jakém programu si stažené obrázky prohlížíš v počítači?

Máš-li Irfan View, najdi si a zaškrtni v nastavení volbu "přehrát animované gify". Budeš-li Irfan View teprve instalovat, nemusíš nic hledat (ve výchozím nastavení je volba zapnuta).

doplněno 18.07.13 21:40:

Stažení programu nestačí, napřed jej musíš nainstalovat a v průběhu instalace nastavit asociaci souborů.

Zaškrtni všechny obrázky (předpokládám, že na filmy a hudbu používáš jiný program).

Po instalaci IrfanView není nutné restartovat počítač. po dokončení instalace by mělo stačit dvakrát kliknout na obrázek a animace by se měla normálně přehrávat.

doplněno 18.07.13 21:42:

Na Facebook nelze vkládat animované gify. Navíc bys na FB měla vkládat pouze vlastní obrázky (= obrázky, které jsi sama vytvořila).

bejby12*
hodnocení

stahla sem to a nic me nejde.stahuji treba pohyblive pohlednice s lide.cz

A stahuješ je jako gify? Jakou mají koncovku?

ben®

Dobrý den, obrázky nestahujte, ale klepněte pravým myšítkem na obrázek a volba "Uložit obrázek jako". Musí zůstat koncovka souboru "něco.gif". Vyzkoušeno nyní na Lide.cz ve Firefoxu a pořád se to "hejbá" a "hejbá" i v PC. Zdravím!

doplněno 18.07.13 19:00:

No, hodný to já jsem. A tak už se to "hejbá" i v PC?

doplněno 18.07.13 19:07:

Aha, tak ještě nic. Ten obrázek musíte nějak dostat do PC a musí mít koncovku .gif. Můžete ho zkusit otevřít i ve Firefoxu - Soubor / Otevřít soubor. Já ho takto zobrazím a hýbe se.

doplněno 18.07.13 19:08:

Tak zkuste otevřít soubor v Chrome.

doplněno 18.07.13 19:24:

Tak to je fajn, ale není to moc pohodlné. Mohu jenom doporučit ten IrfanView - ten je super.

doplněno 18.07.13 19:30:

FCB nemám, tak nevím, zda se tam může vkládat animovaný GIF. Ale, např. zde na poradnu to nejde, resp. stane se statickým.

bejby12*
hodnocení

dekuji moc za pomoc.jste hodnej.

doplněno 18.07.13 19:01:

no me to ten obrazek vzdy stahne tak nevim co delam spatne

doplněno 18.07.13 19:06:

jeste chci napsat ze ja mam googl chrom

neděláš špatně nic, jen předpokládám že máš Windows 7 a otvírají se ti přes ten "Windows prohlížeč fotografií", který ale, což jsem do teď nepochopil proč, prostě animace GIFů nezvládá (zatímco u XP s tím nebyl problém).

Takže jak už tu radili, otvírat v jiném programu (např. ten IrfanView)

bejby12*
hodnocení

dekuji vsem za pomoc uz me to jde ale jen pres firebox

bejby12*
hodnocení

takze v chromu to neslo ale ve fireboxu jo .dekuji moc za dobrou napovedu

doplněno 18.07.13 19:24:

takze me se hybaji v pocitaci ale kdyz je dam na facebook tak tam se nehybaji.takze uz nevim co mam delat

to je normální, facebook animované GIFy nepodporuje. Převede je na statický obrázek. Aby fungovaly, musela byste vložit .gif obrázek někam jinam a na facebook vložit pouze odkaz.

Obrázek můžete vložit třeba sem http://postimage.org

bejby12*
hodnocení

dekuji moc za radu.ja tomu moc nerozumim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]