Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vakuově balené parky vlhkost

Od: honzajohn odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, koupila jsem v Lidlu vakuově balené parky. Dala jsem je do lednice kde se obal začal zevnitř zamlžovat. Dotaz možná bude znít hloupě. Mám čekat (parky jsou tam dvě hodiny) nebo je rozbalit a dát do sáčku? Maji trvanlivost do 14.6, rozbalením by se nejspíš zkrátila ale mam strach z plísní kvůli té vlhkosti zevnitř.

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

foto by napovědělo....

A zeptám se, koupila jste skutečně vakuované s ochranou atmosférou kde po zabalení není vzduch, nebo jen balené v ochranné atmosféře, kde se v polštáři inertního plynu sráží nějaká vlhkost?

Je v tom trochu rozdíl...

Každopádně.. pokud byl produkt i před tím skladovaný dle norem atd.. Vydrží vám dle data.. což nemůžete vědět.

Jinak doporučuji sníst co nejdříve..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]