Dobrý den , chtěl bych se zeptat kterou mobilní navigaci používáte ( doporučujete)při cestě do Chorvatska. Která je nejaktuálnější a máte s ní dobré zkušenosti. Předem děkuji
Já občas při cestě do center měst pro jistotu nakouknu do webu (ne aplikace) Waze i Mapy. U Waze se setkávám s nedostatky, naposled třeba v Jihlavě má Waze špatně jednosměrku a v pohodě naviguje do pěší zóny... Mapy to mají dobře.
Přesně jak píše kolega Jenyk - právě ta rychlá reakce na kolony, nehody atd jsou pro mě zásadní, proto podle ní jezdím i trasy, které znám zpaměti a už mockrát mě uchránila před tvrdnutím v koloně na dálnici
Ze začátku jsem byl udiven, proč mě posílá z hlavní kamsi do Tramtárie, ovšem než jsem se nadál stál jsem v koloně. Pak jsem ji začal poslouchat a dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.