Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se jenom zeptat, náš soused, kterému je 72 let, leží každý den na lehátku na zahradě na slunci, je pravda,že ne v poledne, ale odpoledne, kdy slunce ještě dost praží. Proč se ptám, protože se známe a připadá mi to nevhodné, i jsem mu to řekla a řekla mu to i jeho žena, ale vysmál se nám,dík,d
Tak na slunci neležte. Ostatní si ale rozhodnou za sebe, i kdyby to bylo rozhodnutí špatné. Svoboda a pluralita názorů byla hesla listopadu 89. Pamatujete?
Pán je dospělý člověk a o cizí rady asi nebude stát. Nezapomeňte, že každý z nás je jiný. Já mám sluníčko ráda, mohu se na něm válet jako kočka, jen příst. Naopak moje sestra sluníčko vyloženě nesnášela, objevily se jí pihy, zrudla a zhrubla jí pokožka.
Je to stejné, jako když já nerada dušenou mrkev a Vy se po ní třeba můžete utlouct. A také Vám nebudu radit, abyste ji nejedla.
Ať si každý dělá, co sám uzná za vhodné, pokud to nebude trestný čin. Nechte ho žít. Jestliže pán dosud vypadá dobře, máte navíc pěkný výhled. Určitě lepší, než třeba na Temelín. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.