Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cigarety v Chalupkach

Od: juzek odpovědí: 9 změna:
Zase tam podražili. Už se to skoro nevyplati. ROTMANS červené dlouhé 19.90 zl krabička, Byl jsem u třech prodejců a ceny stejné. Jezdíte tam ještě?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejezdím a nikdy sem ani nejezdil.
hujerml

souhlas, já taky né!

Tohle mě nechává v klidu. Nekouřím červené Rothmansky, ani žádné jiné. Stačí si spočítat výdaje za měsíc, potažmo za rok. A hned přejde člověka zálusk.

V Chalupkách jsem taky nebyla, pouze v Chaloupkách u Hořovic, na chatě. Byla tam přehrada a pěkná dovolená. Jaga.

juzek
hodnocení

Děkuji za info všem.

hodnocení

0x
Počítejte.
V ČR 150kč
V PL 116kč.
Tak co, vyplatí se?
mig

Za těch 34 Kč rozdílu nedojedete ani na konec Prahy tramvají natož někam do Polska *smich*

Taky nejedu z Prahy a nekupuji jen jednu krabičku, žejo.;)

hodnocení

0x
Jsem kuřák a kamarád z Třince mi občas poslal Polské cigarety..Teď už to nedává smysl..skoro nic se neušetří..Přestat hulit,anebo začít balit cigarety *smich*

id
hodnocení

0x
Chalupky znám. Každoročně důchodce vyvezeme na nákupy a to na jaře pro úžasná kvítka, stromky, přísadu. Cenu cigaret neporovnám, nekouřím. Jinak je to velice pěkná tržnice i s posezením a občerstvením. Urçitě se vyplatí dřevěný zahradní nábytek, pergoly a pak léky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]