Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám příbuzného, který se nám už pět měsiců nehlásí a telefon nebere.
Je to bratr mé matky, která je nemocná a nemůže za ním jet, žije daleko. Mám adresu, jméno i datum a rok narození.
Je ročník 1948 a žije sám, nevíte jak mohu zjistit? např. jestli neskonal? Po telefonu se mi přes úřady nepodařilo nic zjistit.
děkuji.
Já jsem jednou hledat zdější poradkyni, páč se dlouho neozývala. Jelikož jsem veděl, kde bydlí,trošku jsem to tam znal, tak jsem zavolal starostovi obce- Vysvětlil jsem mu oč mi jde, on mi dal telefon na jejího muže.
Když jsem mu zavolal, ujistil mne, že je jen trošku nemocná a vše je OK.
Takže z vlastní zkušenosti, zkuste zavolat do obce starostovi, nebo i na poštu, pokud tam pošta je.
Ano, pane Milane, potrefená husa se ozývá.
Bylo to v době nejtvrdšího covidu, který kosil lidi jako obilí. Manžel přišel s telefonem v ruce a povídá tak trochu ironicky: Volá nějaký pan X z té tvé poradny, jestli jsi prý ještě živá a zdravá. Moc mě tehdy Váš zájem potěšil. Živá jsem byla. Jaga.
Takže je to Váš strýc.
Děti neměl? To jsou Vaši bratranci a sestřenice. Na ně kontakt nemáte?
Je mu 77 let, tudíž všechno je možné.
O víkendu byste si nemohla udělat výlet, a pokud by byl byt, dům prázdný, optat se sousedů?
Kdyby měl nějaké zvířátko, tak bych se určitě strachovala a rešila dříve.
Takhle bych to udělala já.
Dobrý den, úřadem myslíte i státní policii či tu městskou? Kontaktujte je telefonicky v tom místě bydliště svého strýce s tím, že se půl roku nehlásí/je nedostupný a máte o něho starost/o jeho zdraví/o jeho život a požádejte je o prověření stavu na té adrese/v tom domě. Pro ně je to jedna zastávka navíc při "pochůzce" autem. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.