Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falešná značka Rieker?

Od: babkazov® odpovědí: 5 změna:

Miluji a vlastně mám jen boty Rieker. Několik let si je nechávám poslat z eobchodu, protože mi sedí tvarem i číslem. Na Facebooku i na netu je reklama Rieker firmy. Nijak se neodlišuje od té opravdové. Jen maličké drobnosti jsou k dohledání, až když už člověk ví, co má hledat. *zed* Objednala jsem béžové sandály č.41 za 1.150kč. Došly mi na dobírku mimořádně ošklivé napůl gumové polobotky č.42. Odesilatel není na balíčku, jen PO box. Na mailu nekomunikují, jen jedna nesmyslná anglická věta a nějaké čnské znaky. *plac*Pášu to jako jako varování, ne jako žádost o radu, případně vynadání. Už podruhé jsem natěla firmě. která se tváří jako opravdová. Firmě Riker jsem si postěžovala, jakou škodnou mají v revítru, víc nemohu udělat. *alene* Prosííím, nekopejte do ležcího, jen si vezměte poučení.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

To je náhodou dobrý příspěvek! *palec* Bot zn. Rieker mám vícero, protože jsou fajn po všech stránkách. Pokaždé z kamenného obchodu, takže se dál budu držet kamenných prodejen a Tvoji zkušenost, Babkozov, budu šířit.

hodnocení

0x

babkazov

Já si dneska zrovna jdu do zásilkovny pro Riekery z AboutYou. Taky je mám ráda a střídám je se Skecherskama. Tyhle dvě značky jsou pro mne nejpohodlnější. To je mi líto, že jste takhle nalítla. Vrátit? Nemůžete sem dát eshop, odkud je máte?Pro ostatní.

nov
hodnocení

0x

damske-sandaly.heureka.cz/...

Které to jsou konkrétně?

hodnocení

Máte pravdu. Sama propaguji Heureku.cz, protože s ní mám skvělé zkušenosti. A teď objednám bez filtrace přes Heureku. *zed* Jasně že tam mé andály, které se mi tak líbily, nejsou.

hodnocení

Napsala jsem do ofi eRieker firmy a situaci popsala, jako varoání. Došla mi odpověď, že mi děukjí, ale že je má situace mrzí, ale že dohledat nelze a ikdyž je najdou, ihned se objeví 4 další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]