Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špinavé nádobí- Myčka Beko

Od: dolphin* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

neví někdo, proč je nádobí z této myčky po umytí pořád špinavé? Skleničky jsou jakoby od soli nebo od tablety, v myčce zůstavají zbytky jídla. Myla jsem již 3x a je to snad horší a horší. Ze začádku toto nedělalo. Koupili jsme již čistič myčky, čistili filtry, trysky... Nevíte v čem může být jinak problém?

doplněno 02.04.13 15:11:

Ještě přikládám foto: uloz.to/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte v myčce dostatek soli? Nebliká vám kontrolka, že chybí sůl. Takhle, jak to popisujete, vypadá nádobí z myčky, když zásobník na sůl je prázdný. ;) Do myčky patří: prášek nebo tableta, sůl, leštidlo (ocet) a pak teprve voda a nádobí.

dolphin*
hodnocení

sůl i leštidlo doplnujeme, nádobí je pořád špinavé

andrea1*
hodnocení

0x

Může to být nekvalitním přípravkem na mytí.

dolphin*
hodnocení

je pravda, že máme momentálně levnější tablety, avšak tohleto se nám stává i při použití jarových kapslí. Podotýkám, že na začátku myčka myla takřka ukázkově

hodnocení

0x

Už jsem si vzpomněla! *ua* Váš problém se jmenuje koroze skla. Když se problém pojmenuje, najde se řešení. Poklikejte, pohledejte řešení.

dolphin*
hodnocení

Koukala jsem se , ale přijde mi, že jsou ty skleničky spíše jakoby mléčné, kdežto u nás jsou to jakoby nějaké částičky špíny... už vážně nevím co ještě vyčistit, žeby nějak odtok?

uloz.to/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]