Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věštecké sny

Od: pb® odpovědí: 14 změna:

Za poslední měsíc se mi vyplnily 3 sny a to dost konkrétně. Před dovolenou se mi zdálo, že je nějaký problém s hotelem, že nejsme tam, kde bychom měly (já a kamarádka) být. A opravdu, pár dní před dovolenou hotel zrušil rezervaci a nakonec jsme bydlely (opět já a kamarádka) v jiném hotelu.

Na dovolené se mi 3x zdál sen, že mi vypadl nějaký zub. Ve skutečnosti o své zuby hodně dbám, takže takový sen je pro mě vždy velmi úzkostný a nepříjemný. Jeden sen o vypadnutí zubů byl, že prosím manžela, aby zavolal mé zubařce, že mně nejde ovládat telefon a nemohu se jí tedy dovolat. A on jen seděl a nechtěl nic řešit. Příšerně jsem se na něj v tom snu rozčílila. Po návratu z dovolené zjistím, že manželovi se v době mé dovolené ulomil zub a jelikož on k zubaři zásadně nechodí, seděl a nic nechtěl řešit. Příšerně jsem se na něj rozčílala a k zubaři ho dokopala.

V sobotu se mi zdálo, že dítě rodinného známého od někud spadlo. Píšu mu tedy, ať si na něj dávají pozor, že se mi 2x sen vyplnil a doufám, že tentokrát se nevyplní. Včera zpráva, že dítě spadlo ve školce z prolézačky, ruka zlomená a operují ho.

Jsou to náhody nebo je opravdu němo mezi nebem a zemí?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co nejaka cisla do sportky? Ta by nebyla?
Vedet o zlomene ruce nebo zubu dopredu je k nicemu, kdyz tomu stejne nezabranis.
Zato ta cisla by byla uzitecna.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to náhoda někde mezi nebem a zemí . Pozor - nemusí to být sen (shluk myšlenek, když si mozek čistí svůj HDD a provádí jeho defragmentaci), ale vidění (a jestli máte tuto schopnost, tak to Vám nezávidím). Zdravím!

P.S. A určitě máte občas i deja vu, což je také nepříjemné.

doplněno 27.05.25 10:04:

Poznámka - nevím, jak komu, ale mně se erotické sny přesně tak, jak bylo v noci sněno, neplní .

hodnocení

0x

Dobrý den. Jde o nešťastné náhody společně s tím, že si původní sny malinko přizpůsobujete tomu, co se nakonec stalo. Možná že se vám ani nic takového nezdálo, ale ta absurdní víra v jakési (neexistující) nadpřirozeno vás donutila upravit si dojmy podle té víry.

Nestresujte se a hezké sny přeji.

svapna

Úplně jako když kritik vysvětluje autorovi, co znamená jeho dílo. Práce pro Chocholouška.

yarda1
hodnocení

0x

Mně se jednou zdálo, že jsem vyšel z domu a viděl jsem padat meteor, pak další, další,... už to nebyly jen čáry na obloze ale rozžhavené skály, když jsem začal přemýšlet kam bych se schoval, probudil jsem se zpocený s rukou v nočníku. Ten sen si dodnes pamatuji, protože se mi to zdálo v den kdy pak spadla Columbia.

Nebo na škole se mi zdálo, že zkoušku co mne čekala jsem udělal. A fakt jsem ji udělal, to u mne nebylo obvyklé, hodně často jsem je dělal na opravné termíny. Pak jsem se připravoval na další zkoušku a zase se mi zdálo, že jsem ji udělal. To mne rozhodilo, pak jsem čuměl do skript a sešitů a nelezlo mi to do hlavy. Zkouška byla trapná, čekal jsem kdy mne vyhodí, zkoušející evidentně čekal kdy to vzdám sám, nakonec jsem to dostal "za lidovku".

smode2
hodnocení

0x

Proč zrovna mezi nebem a zemí? Spíš je spousta věcí, o kterých zatím nic nevíme. Kdybych zde napsal, co umí předpovídat někteří co znám a nemusejí k tomu ani spát, sletělo by se tu na mě hejno neznalých pseudoskeptiků:)nicméně když se podíváme co tvrdí třeba kvantoví fyzici (není hmota ani čas, pouze pravděpodobnosti), tak na tom v principu není nic zajímavého. Aneb jak psali někdy před 100 lety nebo kdy v NY Times: "Každý normální člověk ví, že přenášet lidskou řeč po drátech nejde, a ani kdyby to šlo, nepřinese to lidstvu vůbec žádný užitek."...začít tehdy mluvit o mobilech...nevím..asi by takového pro jistotu raději hned upálili.

Jaky je rozdil mezi skeptikem a pseudoskeptikem?

smode2

Skeptik je otevřený novým možnostem a ví že se vše vyvíjí. Pseudoskeptik zásadně lpí na platnosti aktuálního nebo historického pohledu na věc a považuje současnou úroveň vědy za vrchol. Typickými pseudoskeptiky jsou např. klub Sisyfos.

Dekuji za vysvetleni.

nov
hodnocení

0x

Celé druhé těhotenství se mi zdály sny, že se mi narodí syn. A byl to kluk, i jméno jsme pro něho měli dávno vybrané. Zobrazovací metoda UTZ tehdy nebyla dostupná.

hodnocení

0x

Mně se jednou jako malé holčičce zdálo, že potřebuju čurat, sedla jsem si na bobeček - no a stalo se! K nelibosti rodičů. Tak mám taky věštecké schopnosti.

Zato jednou, už v dospělosti, jsem ve snu prožila nádhernou erotickou noc s jedním pěkným hercem. Tam se mi tedy sen nesplnil. Na herce čekám dodnes, je to už spousta let a možná dnes vypadá tak, že bych ho už ani nechtěla. *smich2*

Takže - za mě někdy ano, někdy ne. Jaga.

smode2

Když pokaždé čtu tuto vaši příhodu, já pořád že to byl Jirka Bartoška. Teď vidím že ne:)

@smode2: Kdepak byl to slovenský herec Milan Kňažko. Zamlada to byl štramák. Ale dnes už je mu 80 let a já jsem proti němu mladé děvče. *smich2*No, skoro mladé děvče. A vůbec nevím, jak jsem k němu v tom snu přišla.

Ovšem, pan Bartoška, ten by zamlada taky stál za hřích! Třeba jako právník v seriálu My všichni školou povinní, tam mu to slušelo moc. Nebo doktor Skalka v Sanitce. Jaga.

Ale fuj, přestanu mít hříšné myšlenky, to se nesluší. *smich*

hodnocení

0x
Tak to je super, že Vám to tak jde.
Já jsem požádala o ochranu před lety, a tak se mi varování ukazovala přes den. Ale na rozdíl od snů mám ve vizi průsvitné velké fotky. Když se později obraz zopakoval, doplnil se další údaj. Za nehybný obraz jsem byla opravdu ráda, protože skryje sílu negativních emocí. O některé vysvětlení jsem požádala, protože bych jinak nerozuměla správně. Bylo pro mne těžké přijmout, že nesmím nic změnit a tak jsem o tom nepromluvila. Tam jsem to měla s vysvětlením, že když zůstane to přání tu věc prožít a to je podvědomé a už nejde změnit, ale já tomu člověku seberu tu realizaci, to prožití toho nevědomého přání, tak nic nezmizí, znovu se realizace přivolá, ale později už nemusí mít na boj s problémem ten člověk tolik síly, kolik má teď. A navíc mu to sebere cenný čas, on to chtěl prožít co nejdříve to půjde. A přání nikomu sebrat nelze, i když se zdá být negativní.
Pokud jsem jindy dostala varování pro sebe, změnit jsem to směla. Dlouho mi nešlo vidět, koho z rodiny přesně, se týká. Navíc jsem potřebovala i upřesnění, jestli nejde o symbol. O kom je, mi došlo až když se přiblížil čas. Díky obrazu jsem taky znala už dopředu pohlaví svých dětí.
Potřebovala jsem pochopit, jak může známá vědma měnit budoucnost. V antikvariátu jsem se podívala do knížky od baby Vangy a tam psala, že měnit nic nelze. Nemyslím, že myslela, že to nejde ani u jednotlivce, spíše, že má velkou pokoru a nemůže nikomu změnou ublížit. Že se to spíše nesmí.
Některé věci jsem nechápala přesně. Cítila jsem, že až někomu z naší rodiny bude 63, tak přijde smrt. Za delší čas jsem chtěla upřesnění a ono se to vypnulo, že už to neplatí. Stalo se to? Babi zemřela mnohem starší, když mojí mámě bylo 63 let.
To předvídání čísel pro výhru mi taky přišlo zajímavé, ale tady jsou jasné priority. Moje vize byly o smrti nebo o vážné nemoci. Vedle toho jsou peníze vlastně bezcenné.
Akorát když tu máme jednoho takového ezo kritika, napadá mne, kdyby se narodil slepý, jak by mohl přesvědčovat všechny lidi, že vidět denní světlo je hrozná lež. Jakou má smůlu, že sám vidí. Tolik lidí mohl donutit nežít ve lži. A kritikům i věřím, že nebudou mít možnost nic z těchto věcí intuice uvidět, protože nemají dost citlivosti, která je podmínkou. A když člověk něco vůbec nechce, tak se to splní taky.
Takže zobrazení budoucnosti za náhodu nějak nepovažuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]