Nejste přihlášen/a.
Za poslední měsíc se mi vyplnily 3 sny a to dost konkrétně. Před dovolenou se mi zdálo, že je nějaký problém s hotelem, že nejsme tam, kde bychom měly (já a kamarádka) být. A opravdu, pár dní před dovolenou hotel zrušil rezervaci a nakonec jsme bydlely (opět já a kamarádka) v jiném hotelu.
Na dovolené se mi 3x zdál sen, že mi vypadl nějaký zub. Ve skutečnosti o své zuby hodně dbám, takže takový sen je pro mě vždy velmi úzkostný a nepříjemný. Jeden sen o vypadnutí zubů byl, že prosím manžela, aby zavolal mé zubařce, že mně nejde ovládat telefon a nemohu se jí tedy dovolat. A on jen seděl a nechtěl nic řešit. Příšerně jsem se na něj v tom snu rozčílila. Po návratu z dovolené zjistím, že manželovi se v době mé dovolené ulomil zub a jelikož on k zubaři zásadně nechodí, seděl a nic nechtěl řešit. Příšerně jsem se na něj rozčílala a k zubaři ho dokopala.
V sobotu se mi zdálo, že dítě rodinného známého od někud spadlo. Píšu mu tedy, ať si na něj dávají pozor, že se mi 2x sen vyplnil a doufám, že tentokrát se nevyplní. Včera zpráva, že dítě spadlo ve školce z prolézačky, ruka zlomená a operují ho.
Jsou to náhody nebo je opravdu němo mezi nebem a zemí?
A co nejaka cisla do sportky? Ta by nebyla?
Vedet o zlomene ruce nebo zubu dopredu je k nicemu, kdyz tomu stejne nezabranis.
Zato ta cisla by byla uzitecna.
Dobrý den, je to náhoda někde mezi nebem a zemí . Pozor - nemusí to být sen (shluk myšlenek, když si mozek čistí svůj HDD a provádí jeho defragmentaci), ale vidění (a jestli máte tuto schopnost, tak to Vám nezávidím). Zdravím!
P.S. A určitě máte občas i deja vu, což je také nepříjemné.
Poznámka - nevím, jak komu, ale mně se erotické sny přesně tak, jak bylo v noci sněno, neplní .
Mně se jednou zdálo, že jsem vyšel z domu a viděl jsem padat meteor, pak další, další,... už to nebyly jen čáry na obloze ale rozžhavené skály, když jsem začal přemýšlet kam bych se schoval, probudil jsem se zpocený s rukou v nočníku. Ten sen si dodnes pamatuji, protože se mi to zdálo v den kdy pak spadla Columbia.
Nebo na škole se mi zdálo, že zkoušku co mne čekala jsem udělal. A fakt jsem ji udělal, to u mne nebylo obvyklé, hodně často jsem je dělal na opravné termíny. Pak jsem se připravoval na další zkoušku a zase se mi zdálo, že jsem ji udělal. To mne rozhodilo, pak jsem čuměl do skript a sešitů a nelezlo mi to do hlavy. Zkouška byla trapná, čekal jsem kdy mne vyhodí, zkoušející evidentně čekal kdy to vzdám sám, nakonec jsem to dostal "za lidovku".
Proč zrovna mezi nebem a zemí? Spíš je spousta věcí, o kterých zatím nic nevíme. Kdybych zde napsal, co umí předpovídat někteří co znám a nemusejí k tomu ani spát, sletělo by se tu na mě hejno neznalých pseudoskeptikůnicméně když se podíváme co tvrdí třeba kvantoví fyzici (není hmota ani čas, pouze pravděpodobnosti), tak na tom v principu není nic zajímavého. Aneb jak psali někdy před 100 lety nebo kdy v NY Times: "Každý normální člověk ví, že přenášet lidskou řeč po drátech nejde, a ani kdyby to šlo, nepřinese to lidstvu vůbec žádný užitek."...začít tehdy mluvit o mobilech...nevím..asi by takového pro jistotu raději hned upálili.
Mně se jednou jako malé holčičce zdálo, že potřebuju čurat, sedla jsem si na bobeček - no a stalo se! K nelibosti rodičů. Tak mám taky věštecké schopnosti.
Zato jednou, už v dospělosti, jsem ve snu prožila nádhernou erotickou noc s jedním pěkným hercem. Tam se mi tedy sen nesplnil. Na herce čekám dodnes, je to už spousta let a možná dnes vypadá tak, že bych ho už ani nechtěla.
Takže - za mě někdy ano, někdy ne. Jaga.
@smode2: Kdepak byl to slovenský herec Milan Kňažko. Zamlada to byl štramák. Ale dnes už je mu 80 let a já jsem proti němu mladé děvče. No, skoro mladé děvče. A vůbec nevím, jak jsem k němu v tom snu přišla.
Ovšem, pan Bartoška, ten by zamlada taky stál za hřích! Třeba jako právník v seriálu My všichni školou povinní, tam mu to slušelo moc. Nebo doktor Skalka v Sanitce. Jaga.
Ale fuj, přestanu mít hříšné myšlenky, to se nesluší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.