Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hokej... SUI : USA jak tipujete?

Od: vlsta2® odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

jen tak, komu fandíte?

Já dávám na Švajc, zlato jim přeju, jejich první... :)

Ikdyž USA ho také neměli cca 50-60 let.. (vlastně neměli ani stříbro..) (dříve ano)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já si vsadil na Švýcara.

hodnocení

po skončení zákl. hrací doby...

Týmy vyrovnaný, hrají hezky... Pěkný hokej..

Tak teď uvidíme ..... .))

jiofa
hodnocení

0x

No jo, tak nic. Ve třech to nemůže puk mrsknout jen tak nazdařbůh před branku. Ve třech se to musí hrát s přihrávkou na tutovku.

hodnocení

No nic... čekal jsem jiný výsledek. Šlo jen o pokec.

Ale je to sport.

Přeji fandům obou týmů, vše nej.

Mějte se.

007cz
hodnocení

0x
Včera jsem zde vyjádřil podporu hráči národního mužstva Švýcarska. Z troškou nadsázky se dá říct jedinému zástupci Česka v boji o zlato. Věřím, že smazání mé odpovědi bylo jen nedopatření nebo neznalost.
cs.m.wikipedia.org/...
hodnocení

Zdravím,

určitě nedopatření.

Ikdyž já zprvu nepochopil vaší jednoslovnou odpověď, má reakce byla jen "to je zase odpověď" a ano, pochopil jsem později :)

Jinak, po skončení zápasu celkově, jsem zaslal dotaz o uzavření celé mé diskusní otázky.

A přišlo "to" co se stalo. Takže doufám že nedopatřením a upozorňoval jsem vnitřní poštou jenyka, že šlo o výše uvedené zavření celé diskuze a ne zastavení vaší odpovědi.

Dále bylo vše bez reakce. Tak také doufám že šlo o přehlédnutí.

hodnocení

páárdon, bylo to na hejkala.. Ne na jenyk.

Omluva !

hodnocení

už se mi ty nicky tady pletou *mir*

Omluva přijata...schválně jsem se díval do vnitřní pošty a tam nic...ani písmenko.

hodnocení

jo ještě jednou sorry.. Někdy rychleji píši než přemýšlím :)

V pohodě, žádný stres. *pivo*

007cz
vlsta2 netrapte se tím, nic se neděje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]