Nejste přihlášen/a.
Myslím, že ne. Hřebíky jsou trvrdší. Ježčí bodliny jsou pružnější a hlavně se v kůži sklopí, uhnou tomu tlaku. Navíc je tam to nebohé tělíčko, které přejezd změkčí. Chudák ježek.
To záleží na spoustě okolností, někdy přejedete přes střepy a nic se nestane, jindy píchnete ani nevíte o co (to sklo, to jsem teda ještě měl na kole původní sovětské pláště, ty byly neprůstřelné, jestli jsem za tu dobu nejmíň 15 let ježdění měl 5 defektů, je to hodně, až když jsem je projezdil skrznaskrz a koupil nové české (nebo jiné, něl jsem i francouzské micheliny), tak to jsem lepil každou chvíli a kromě toho vydržely normálně jen 2 roky a ne 15).
Taky myslím, že ježek by nebyl takový problém, jde o to, jak je má ostré. Pokud by z toho byl defekt, tak možná takový, který poznáte až doma, protože kolo by třeba ještě hodinu bylo použitelně tvrdé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.