Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na stipance od komaru?

Od: flekies* odpovědí: 8 změna:

Zdravim,potrebuju poradit neco cim natrit holce (2,5 roku) nozky-ma je sezrany od komara a dost ji to svedi :(.

Fenistil doma nemam,ten budu mit snad az zitra,az bude pritel doma.Ja jsem na rizikovem tehotenstvi a nesmim nikde moc trajdat,proto ani do lekarny nemuzu (mam to cestou mhd)...:(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

zkuste Alpu. Jsem ji na kousance u děcek používal pravidelně a úspěšně.

doplněno 19.07.13 12:56:

postupuje se takto : Na prst vezmete malou kapku Alpy nebo nějaké kolínské vody a přenesete ji na komáří kousanec. Jen přenést, netlačit, nemačkat, nemasírovat.

Líh v ráně vždycky trochu pálí. Ale výhoda je ta, že za pár vteřin je svědění a pálení pryč a maloch má pokoj.

flekies*
hodnocení

nebude ji to palit? mam dojem ze si to skrabe :(

medwed*

fenistil.sk/...

Pouzivame take ale skrabat si to bude asi s cimkoli...

hahanaj*
hodnocení

0x

namazat octem

mowla*
hodnocení

0x

Na svědění jí pomůže i Alpa, i třeba nějaká mast obsahující kafr, mentol a podobně - do rozškrábané ranky ale - pochopitelně, v první chvíli pálí. Zkus holčičku spíše něčím zabavit - aby na svědění ´neměla čas´... :-D

lidus*
hodnocení

0x

Ocet, slivovice (mazat, ne pít). Nejlepší je tekutý pudr, chladí, zklidní.

iz*
hodnocení

0x

I podle mne je nejlepší tekutý pudr.

marf*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]