Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekaná z Globusu

Od: honzaz odpovědí: 5 změna:
Mohu se zeptat na vaše zkušenosti se sekanou z Globusu? Já ji měl vždy rád, ale mám teď pocit, že už to není co dříve... Není možné že nějak (v rámci šetření, proč jinak?) změnili či drobně upravili recepturu? Nebo je to jen můj subjektivní chuťový pocit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud myslíte tu bavorskou sekanou, v alobalových vaničkách, máte pravdu. Bývala moc chutná, správně přiměřeně okořenená, dnes mi připadá, že chutná jako umělá hmota. Je taky velice jemně namletá, což není správná sekaná /ale to byla vždycky./ Lidé stávali v Globusu dřív grontu na špalek této sekané v housce, dneska už není zájem tak velký.

Daleko lepší je sekaná, která má na nákroji nějakou strukturu - kousky špeku apod. Koupím si občas Kláštereckou sekanou v Jednotě, k ní celozrnný rohlík a je to opravdu moc dobré. Jaga.

Znám plno potravin, které jsem dříve milovala a časem se změnily k horšímu. To je běžná praxe. Jinak uzeniny z Globusu bývají vesměs dobré, dělají si je tam sami. Mám moc ráda jejich prejt a kroupy. Snad se nepokazí.

hodnocení

1x

Zprostředkované info.

Často jedem do Globusu a pro známé tam kupujeme dvě vaničky Bavorské sekané. Ale již minule nás požádali, ať jim koupíme karbanátkovou sekanou. Že je lepší.

My jí nejíme, jen jí kupujeme. Takže její (ne)chuť si již nepamatuji z dřívější doby. Ale moc mne nechutnala.

honzaz
hodnocení

Ano, přesně tuhle sekanou mám na mysli. Děkuji za názor, alespoň nejsem jediný, komu to tak přijde. Jinak s masem jako takovým tam problém též nemám.

hodnocení

0x
Nejlepší sekanou t.casu v Praze má Křeček upečenou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]