Nejste přihlášen/a.
Pokud myslíte tu bavorskou sekanou, v alobalových vaničkách, máte pravdu. Bývala moc chutná, správně přiměřeně okořenená, dnes mi připadá, že chutná jako umělá hmota. Je taky velice jemně namletá, což není správná sekaná /ale to byla vždycky./ Lidé stávali v Globusu dřív grontu na špalek této sekané v housce, dneska už není zájem tak velký.
Daleko lepší je sekaná, která má na nákroji nějakou strukturu - kousky špeku apod. Koupím si občas Kláštereckou sekanou v Jednotě, k ní celozrnný rohlík a je to opravdu moc dobré. Jaga.
Znám plno potravin, které jsem dříve milovala a časem se změnily k horšímu. To je běžná praxe. Jinak uzeniny z Globusu bývají vesměs dobré, dělají si je tam sami. Mám moc ráda jejich prejt a kroupy. Snad se nepokazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.