Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek k sedmdesátinám pro tatínka?

Od: dasa01* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den všem,

chtěla bych poprosit o radu či tip na originální dárek k sedmdesátinám pro tátu.

Nemusí se jednat o nákladnou věc, pořádám mu velkou oslavu, nicméně bych ho chtěla alespoň trochu ještě překvapit.

ZA rady a tipy budu ráda. Děkuji Dáša

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Budete se divit, ale babičce jsem k narozeninám koupila před pár lety plyšového medvěda. Pořád ho má na posteli, s láskou ho oprašuje a když mění povlečení, tak ho něžně s omluvou posadí na židly. No fakt. ;) Prý jí nosí štěstí a má mě takhle pořád u sebe. *uspech*

doplněno 27.07.10 14:28:

na židli ostuda *zed*

eulalie*
hodnocení

0x

V některých internetových fotolabech (nechci být konkrétní, abych nedělala reklamu) nabízejí výrobu kalandářů, knížek apod. z vlastních fotografií, které jim dodáte. Některé fotolaby mají na to i svůj speciální grafických program, pomocí kterého si můžete různě fotky upravovat, přidávat texty, rámečky apod. a tak se spolupodílet na výsledném díle. Možná, že fotky rodinných příslušníků apod. by mu mohly udělat radost.

lidus*
hodnocení

0x

manžel dal svému otci k 80-ti nám digitální foto rámeček, mělo to velký úspěch a dodnes děda dumá, jak se tam ty jeho fotky dostaly a to jsem ještě některé upravila (děda a světoznámá modelka nebo děda na vojenské přehlídce v Rusku).

liduš *palec**palec**palec*Bezkonkurenčně nejlepší nápad!

bh
hodnocení

0x

Dobrý den,

já bych koupila třeba nějaký dobrý kávovar. Kdyby Vás to zajímalo, tak se podívejte na stránky www.kavovary.info - je tam plno informací a tipů.

lidus*

bh. Kávovar pro 70-ti letého dědečka? Tak to vám mohu říct kde veškeré tyto výrobky končí-uloženy v krabici. Náš děda k 80-tinám dostal mimo jiné také kvalitní sekyru (má plyn ale rád topí dřevem), nový kotouč(pilu) na cirkulárku a jelikož rád sleduje fotbal tak zaplacené Digi Tv. Hlavně ale chtěl mít přání s fotkou v novinách a chtěl aby mu zahráli v obecním rozhlase, z toho měl velkou radost.

miselinka*
hodnocení

0x

A co takhe ho vzit na vylet na misto ktere uz dlouho nenavstivil a nebo tam kam vzdy chtel ale nikdy na to nemel cas. Urcite ho to potesi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]