Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
chtěla bych poprosit o radu či tip na originální dárek k sedmdesátinám pro tátu.
Nemusí se jednat o nákladnou věc, pořádám mu velkou oslavu, nicméně bych ho chtěla alespoň trochu ještě překvapit.
ZA rady a tipy budu ráda. Děkuji Dáša
Budete se divit, ale babičce jsem k narozeninám koupila před pár lety plyšového medvěda. Pořád ho má na posteli, s láskou ho oprašuje a když mění povlečení, tak ho něžně s omluvou posadí na židly. No fakt. Prý jí nosí štěstí a má mě takhle pořád u sebe.
na židli ostuda
V některých internetových fotolabech (nechci být konkrétní, abych nedělala reklamu) nabízejí výrobu kalandářů, knížek apod. z vlastních fotografií, které jim dodáte. Některé fotolaby mají na to i svůj speciální grafických program, pomocí kterého si můžete různě fotky upravovat, přidávat texty, rámečky apod. a tak se spolupodílet na výsledném díle. Možná, že fotky rodinných příslušníků apod. by mu mohly udělat radost.
Dobrý den,
já bych koupila třeba nějaký dobrý kávovar. Kdyby Vás to zajímalo, tak se podívejte na stránky www.kavovary.info - je tam plno informací a tipů.
bh. Kávovar pro 70-ti letého dědečka? Tak to vám mohu říct kde veškeré tyto výrobky končí-uloženy v krabici. Náš děda k 80-tinám dostal mimo jiné také kvalitní sekyru (má plyn ale rád topí dřevem), nový kotouč(pilu) na cirkulárku a jelikož rád sleduje fotbal tak zaplacené Digi Tv. Hlavně ale chtěl mít přání s fotkou v novinách a chtěl aby mu zahráli v obecním rozhlase, z toho měl velkou radost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.