Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cizí osoby v zahraničí chtějí převod peněz z účtu

Od: janek odpovědí: 31 změna:
Když jsem si náhodně přidal na facebooku do přátel nové známé především ženy ze zahraničí, které jsou údajně bez partnera a rád bych se zdokonalil v cizím jazyce tak velká vstřícnost a zdvořilost z jejich strany byla až neuvěřitelná.Dokonce někde tak krásně psala "moje lásko drahá" a poslala foto nadherné slečny co chodí do fitness centra. Historie většinou taková jako vdovy po autonehodě manžela.Při několikadenní komunikaci potom nastala prosba o pomoc poslat peníze přes službu Pal-pay nebo mezinárodní televizní kartu Steam v trafice nebo obchodě. Co na to říkáte a v běžném seznámení muže s ženou je to galantní ukázat vstřícnost nebo za tím stojí něco jiného když tlak se stupňuje prosbami?
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Co na to říkám a co za tím stojí?

Stojí za tím zištnost člověka, který si s Vámi dopisuje. Ve skutečnosti si totiž píšete s někým úplně jiným. Zaslané fotografie jsou s největší pravděpodobností ukradeny či jinak získány od různých lidí z celého světa. Takže pisatel tak nejen nevypadá, ani se tak nejspíš nejmenuje a je možné, že ve skutečnosti ani nejde o ženu. Cílem není nic jiného než získat peníze z osamělého a důvěřivého člověka... v tomto případě z Vás.

Nicméně jak píše kolega @Axus... jsou to Vaše peníze a můžete si s nimi nakládat dle svého. Osobně bych se ale raději přimluvil, ať je věnujete nějakému útulku pro zvířata, hospicu, domu s pečovatelskou službou, nebo dobrovolným hasičům v místě Vašeho bydliště. Tato investice bude určitě prospěšnější, než když je pošlete té hezké slečně ze sociálních sítí.

A myslím, že s tou kartou jste to špatně pochopil Vy. STEAM je totiž herní platforma - největší online prodej a zákaznický servis pro počítačové hry. Takže si nejspíš píšete s nějakým puberťákem, který už se těší, jak si díky Vaší dobrotě (čti naivitě) koupí novou hru, kterou si bude moci na počítači zahrát. Takže žádná televize.

Jestli máte nutkání posílát dárkové karty STEAMu, tak bych si klidně taky pár vzal... A tu intimní fotečku Vám pošlu taky... na internetu jsou jich tuny, tak nějakou určitě nebude problém obstarat.

janek
hodnocení

Ta žena vymyslela nápad, že by mne ráda poznala v Itálii, ale podmínkou rande v cizině je poslat jejímu šéfovi, aby ji pustil na setkání dopředu peníze přes PalPay.Nemá v práci volno a ušlý zisk kasíruje.Když se ptám jestli má ráda květiny nebo kam by chtěla zajít posedět na kávu tak mne odepisuje nejprve pošli na účet a potom to dořešíme. Jsem z toho smutný,jak ženy si určují podmínky pro vztah kdo je osamělý a chce poznat novou lásku.Šéfovi v práci přece musí být jedno s kým se sejde jeho zaměstnanec po práci a ne klást podmínky schůzky.

Doufám, že někdy brzo pochopíš, že tě ta osoba na druhé straně "počítače" vodí za nos.

Přece někdo nepojede do Itálie, když má plný kontinent mužů. Kromě toho - co asi dělá za tak důležitou práci, že ji musíš vyplatit předem, aby vůbec dostala volno?

Teď chce zaplatit malou částku. Když tu částku pošleš, tak nastanou další problémy a bude potřebovat větší částku (historka bude zajímavější, trošku zahraje na tvoje city a už posíláš další peníze). A takhle to pokračuje, dokud budeš mít peníze. A i když jim pošleš všechny peníze, tak žadoněním nepřestanou, takže klidně můžou chtít, aby sis kvůli nim půjčil peníze a poslal další peníze.

Poraď se s někým dospělým a přestaň odepisovat a přestaň uvažovat o takovém setkání a posílání peněz.

Janku, nebuďte smutný janek, jen sí říkejte, "na druhé straně je šeredný chlap, na nose má bradavici, na ní mouchu a na mouše je DDT".

mll

V této fázi je to myslím úplně jasné. To, kdo sedí na druhém konci, je úplně jedno, chlap, ženská, baba, dědek, puberťák, rozhodně je to někdo, kdo chce ždímat peníze a ne se seznamovat.

Itálie je civilizovaná země podobně jako ta naše, takže výmluva na šéfa je fakt dost průhledná.

Čtu o tom návrhu na setkání v Itálii a vybavuje se mi dávná doba nigerijských dopisů. Jeden takový dopis dostal i můj tehdejší manžel. Věděl od počátku, že je to podvod, ale ze zvědavosti začal s pisatelem komunikovat a také něco slibovat. Podrobnosti si nepamatuji, jen vím, že těch slibů a výmyslů bylo docela hodně, některé dobře promyšlené. Ke konci se údajně dokonce schylovalo k setkání v Praze. Manžel se tím nějaký čas bavil, pak ho to bavit přestalo.

Jenže mezi mým chytrým exmanželem a stále doufajícím Jankem je veliký rozdíl...

asd1
Ses natvrdlej? Nejde o žádný rande s tebou,ale o tvoje prachy a jak tě zblbnout abys je poslal.
Jen naprosty... hlupak na tohle skočí a pošle.

@Janek To znám... už jsem tu na poradně psal, jak se se mnou chtěla seznámit americká vojačka, měl jsem poslat jejímu generálovi peníze aby ji zprostil vojenské služby v Jemenu a ona mohla přijet za mnou.
Co myslíte, že se stalo, když jsem místo potvrzení o platbě poslal obrázek vztyčeného prostředníku? Dotyčná distinguovaná dáma se jako mávnutím kouzelného proutku změnila v litou bestii, která proklela mě i moji rodinu a přála mi aby mi vyhořel dům a cestou do práce mě přejelo auto... *haha*

hodnocení

2x

Když už chceš někomu posílat peníze, tak třeba tvým sousedům. Ať se pak můžeš podívat co si za ty peníze pořídili a jak se za ty peníze mají dobře.

Když chceš zdokonalit své jazykové vědomosti, tak musíš odjet za hranice a zkusit někde kratší nebo delší dobu žít. To tě donutí domluvit se a řešit každodenní problémy.

Posloucháním rozhlasu nebo sledováním televize se dá taky něco naučit, ale to budeš pouze rozumět cízí řeči. A poskládat rychle větu s odpovědí - to je úplně něco jiného.

mll
hodnocení

2x

Co říkám, no že se to tu řeší docela často v různých obměnách. Je to už dost profláklé.

ltz
hodnocení

2x
No jenom takové cizí osobě, co stupňuje tlak prosbami, ukažte galantnost a vstřicnost a bude se o vás psát v tisku, jak opět někdo hloupě naletěl.

hodnocení

1x

Co na to rikam? Ze kazdy svepravny clovek ma nezadatelne pravo utratit, investovat nebo prijit o sve penize jim zvolenym zpusobem.
Jses svepravny?

hodnocení

0x

Chcete se dobrovolně stát obětí podvodu. Asi máte hodně peněz. Pouze se připravte, že z nevinného příspěvku se stane vybělení Vašeho účtu, jak zde i jinde v médiích čteme denně.

Mohu Vas ubezpečit, že žádné vdovy ani pozůstalé po obětech nehod neexistují. Je to podvod. Upozornění jste dostal, nyní můžete konat dle svých naivně-důvěřivých představ.

janek
hodnocení

Chtěla poslat pro šéfa tisíc euro aby ji uvolnil ze zaměstnání kde uklízí na celý den. To jsem nepochopil proč ji brání zaměstnavatel jít na rande v sobotu nebo v neděli resp.po skončení prácovní doby a každá promarněná chvíle mimo práci je hodně drahá, volno vykoupené finančně. Jinak se neuvolní na schůzku, protože ze strany zaměstnavatele to nebude možné. Když jsem na její odpověďi pár hodin neodpovídal, tak zprávy rychle smazala a hraje si na mrtvého brouka. Vymýšlela si různé aplikace abych si do smatfonu nainstaloval, ale to jsem neudělal. Připadá mne to takový jakoby poroučení a diktát jejich podmínek schůzky. Posílat někomu dopředu peníze na účet je zvláštní způsob.

Podstatně lépe uděláš, když pošleš třeba jen pětset éček, ovšem na můj účet. Až mě přijdou, napíšu ti tady velkou pochvalu. Takže z toho alespoň něco budeš mít.
Když to pošleš někam do Tramtárie, nebudeš z toho mít vůbec nic.

asd1
hodnocení

0x

Řekl bych že tvoje galantní vstřícnost té nádherné slečně udělá velkou radost *smich*

hodnocení

0x

Pane Janku, vy jste opravdu "janek." Skutečně hledáte ženy ze zahraničí na zdokonalení jazyka? Myslíte tím tedy orál? A proč žena, s kterou se zdokonaluji v řeči musí být bez partnera? Vždyť i partner Vám může být nápomocen v cizím jazyce. Vy jste asi pěkný kujón! A hledáte něco úplně jiného.

A co si myslet, když Vám cizí žena, s kterou jste se nikdy neviděl, hned napíše: Moje lásko drahá? To by učitelka angličtiny nikdy nenapsala. Vy musíte být asi pěkný naivka. A to to píšu slušně. Myslím si něco daleko výživnějšího.

Všechny jsou vdovy po autonehodě manžela. Já jsem vdova po multimilionáři, který se zabil při leteckém něštěstí vlastního tryskáče. A nevím, jak ty zděděné milióny utratit. Proto se s nějakým jankem ráda seznámím! *smich2* Navíc, za fotem krásné ženy může být i 60 letý otylý, pleštý a uslintaný chlap. Vše se dá zkopírovat, ofotit. To jste nevěděl?

Pokud jste opravdu pitomý, peníze jim pošlete. Pokud jste chytrý, pošlete je mně. A pokud Vám snad mozek ještě trochgu funguje, NEPOSÍLEJTE JE NIKOMU. NIKOMU.

Člověče nešťastná! Na Vás skutečně platí "SANCTA SIMPLICITAS!" Tedy: Svatá prostoto! *alene* Jaga.

janek
hodnocení

Proč někdo ale nutně potřebuje televizní kódovanou kartu koupit kdo žije v cizině, když kolikrát ani některý místní člověk neví co to je, když používá od poskytovatele třeba kabelovou televizi nebo běžnou anténou na střeše chytne programy? V zahraničí též asi je veřejnoprávní televize jako u nás. Dotyčná se o takové novince jak to funguje, kolik programů cizích se dá na to zhédnout nechce ani bavit. Když ji napiši, jestli to je obdoba satelitních programů tak nedokáže nic vysvětlit pouze "kdy mi tu kartu broučku milý obstaráš a pošlu Ti krásnou intimní mojí fotečku za to, aby Ti samotnému doma nebylo tak smutno". Velice sladké medové povídání s fotkou svůdné velmi atraktivní ženy s nádhernými velkými namalovanými rty a dokonalým obličejem. Když ji piši proč si ji nemůžeš koupit Ty sama tak mne odpoví, že zaměstnavatel ji opozdil její výplatu a potřebuje nutně 100 euro.na kartu. Chtěla by potom za mnou na víkend přiletět a strávit hezké romantické chvíle ve dvou aby mne potěšila, nebyl bych už osamělý a vše mne vynahradí s vroucí láskou.

asd1

Buď se nudíš a děláš si z nás prdel, nebo jsi úplně blbej...

Ať přiletí na návštěvu, rád jí uvidíš. Ovšem přiletí za svoje, chudinka.

Je to marný, je to marný, je to marný...

Učitelka jazyků, v kterých se chcete zdokonalit, nemámí z Vás žádné karty, peníze, neoslovuje Vás broučku ani má lásko. A nerozesílá po světě své intimní fotky. /opravdu své?/ Dostal jste se buď úmyslně, nebo omylem, někam úplně jinam. Co Vám hrozí, asi víte. Tak se koukejte vzpamatovat, než bude pozdě.

Ty Vaše učitelky jazyků a vdovy po závodnících jsou něco podobného, jako námořní kapitáni, lékaři v zahraničí, vojáci na misi či ropní magnáti. A všichni chtějí co? Odpovězte si sám, abyste se trochu procvičil v úvahách.

Hlavně se vzpamatujte a vykašlete se na zahraniční krásné děvy. Stejně jsou to ve skutečnosti pupkatí strejci. *smich* Jaga.

Pan asd1 má naprostou pravdu, až na to poslední slovo.

Buď se nudíš a děláš si z nás srandu.

asd1

Sranda je slušněnší výraz než prdel? Tak to potom jo *haha*

Asd1,

Sranda je slušněnší výraz, než****to jste nevěděl?

Tak už to víte a prosím, příště to vynechte. Vždyť Vy máte velkou slovní zásobu, abyste našel vhodná slova. Moc Vám děkuji.

asd1

Když už tak legrace.

Sranda je od slova sraní, srát, nebo jako jemnější výraz pro sračku. Prdel je od slova prdět, to mi přijde mnohem mírnější.

Mmch. prdel, sranda atd. je dnes naprosto běžně slyšet v televizi nebo rádiu, když je to OK tam tak už to asi je OK í v hovorový češtině.

hodnocení

0x

Co na to říkáte a v běžném seznámení muže s ženou***v běžném seznámení ano, ale toto není běžné seznámení a ani ne s ženou.

Takže pokud se ještě vzděláváte, tak nic neposílejte. Pokud se chcete poučit, jak se skáče podvodníkům na hezká slova, pokračujte a pošlete peníze, kam chcete a komu chcete.

janek
hodnocení

Děkuji za odpověď a dávám Vám tímto za pravdu, že to je nějaká žďímačka peněz a může to být klidně chlap.

ambra
hodnocení

0x

PODVOD ...žila jsem cca 20let v záp.Evropě a jsou to již ohrané triky,jak naletět tzv. organizovaným podvodníkům.Mohla bych tu napsat celou stránku,ale je to vše přes kopírák,to nejsou seznamky,jsou to kriminálníci.Tak se dnes neseznamuje,zvolte jiný způsob,nejlépe naživo.

janek
hodnocení

Proč chce nějaký její šéf top manažer peníze poslat dopředu za to že dovolí jeho zaměstnanci s někým se sejít je zvláštní taktika. Když bych chtěl osobní setkání na živo tak pořád papouškuje o nějakém převodu předem PalPay.Když se se ptám co má ráda za květiny tak mne ani neodpoví a pošle mne erotické video kde ji není vidět ani hlava a obličej jako návnadu abych se těšil na ni.Když muž žene chce dát nějaký jakýkoliv dárek to už bez aplikace v dnešní době nejde osobní cestou z ruky do ruky a musí vždy předem?

hodnocení

0x
Proboha syslové zamkněte už někdo toto vlákno, vždyť tazatel si tu akorát dělá z lidí prodloužená záda.
Bo nevěřím, že může být někdo takový ****.*alene*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]