Nejste přihlášen/a.
Ze zkušeností: akvapark v Pardubicích a Hradci Králové - převlékání společné, /muži, ženy i děti/ s možností využít převlékací kabinky.
V Jihlavě jsou převlékárny rozdělené podle pohlaví. Tedy na muže a ženy, abychom si rozuměli.
Do kabinek nechodím. Na plavání bývám oblečena v dlouhé mikině, do půli stehen. Sundám kalhoty a kalhotky, obléknu plavky. Vidět není nic, ani zadek. Stáhnu mikinu, pod ní mám podprsenku, plavky vytáhnu nahoru /jednodílné/, obléknu si ramínka a pak rozepnu a sundám podprsenku. Vidět není nic. Při odchodu stejně, jen začínám od horní části těla.
Jinak po mně nikdy nikdo nečučel /nakonec, v mých letech / a ani já jsem po nikom necivěla. Hledím si svého a hotovo. A je to v pohodě. Jaga.
Pokud si vzpomínám, tuto otázku už tady před časem někdo položil a ne jednou. Stačilo jen, abyste pohledal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.