Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společné šatny na krytém bazénu

Od: ozzy odpovědí: 5 změna:
Bazén kde si chodím každý víkend zaplavat, je společná převlekajíci šatna, ženy se převlékaji společně s muži, pro stydlivější jsou tam kabinky.
Já se pokaždé převlékam u skříňky, bez rozdílu jestli v šatně někdo je,vesměs lidi chodí do kabinky, hlavně ženy. Setkal jsem i z jedinci se převlékat u skříňky, jsou to spíše muži, ale stalo se že i žena, vesměs to bylo u žen decentně aby nebylo nic vidět, maximálně holý zadek.
Jak je to u vás u skříňky nebo v kabince

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ja to zažil v lazních v Jáchymově co by tenkrat stydlivý 40catnik sem vylez z bazénu du ke skřínce nikoho nevydíce stahuji plavky beru trenky a jak sem měl tenkrat záda v háji trefit se do trenek byl horor
Tu nahle mě objal divny pocit
Zvednu oči proti mě stála asi 65 letá dáma kerá usmívajíc se na mě pravila : v klidu panáčku nespěchej času dost *smich*
Fakt by mi zajímalo co tam viděla vylez sem přeci ze studenýho bazénu * smich*

hodnocení

2x
Tak kterej dotaz je ještě váš?
poradte.cz/...

hodnocení

2x

Ze zkušeností: akvapark v Pardubicích a Hradci Králové - převlékání společné, /muži, ženy i děti/ s možností využít převlékací kabinky.

V Jihlavě jsou převlékárny rozdělené podle pohlaví. Tedy na muže a ženy, abychom si rozuměli.

Do kabinek nechodím. Na plavání bývám oblečena v dlouhé mikině, do půli stehen. Sundám kalhoty a kalhotky, obléknu plavky. Vidět není nic, ani zadek. Stáhnu mikinu, pod ní mám podprsenku, plavky vytáhnu nahoru /jednodílné/, obléknu si ramínka a pak rozepnu a sundám podprsenku. Vidět není nic. Při odchodu stejně, jen začínám od horní části těla.

Jinak po mně nikdy nikdo nečučel /nakonec, v mých letech *smich*/ a ani já jsem po nikom necivěla. Hledím si svého a hotovo. A je to v pohodě. Jaga.

Pokud si vzpomínám, tuto otázku už tady před časem někdo položil a ne jednou. Stačilo jen, abyste pohledal.

smode2
hodnocení

1x

Ty kabinky tam nejsou pro stydlivější, ale pro všechny. Společná šatna se užívá jinak než oddělená. Mimo kabinky se převlékají jen svrchní části oděvů.

id
V létě jen šatky na ostro. To je také svrchní oblečení, tudíž nemusím jít do kabinky? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]