Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem tak trochu tedka poslední měsíc zoufala. Studuji vysokou školu a potkala jsem nedávno jednoho kluka, který měl dlouholetý vztah. Chvilku jsme si psali a potom jsme se i výdali celé 2 měsíce , ale kvuli škole jsem musela ho asi 5x odmítnout, že se musím připravovat na zkoušky. Před měsícem mi řekl, že já se mu líbím, ale je škoda že mám tak málo času. Já jsem byla vůči němu neutrální a řekla jsem mu pouze, že nad tím hodně přemýšlím a že až udělám všechny zkoušky tak se s ním chci vídat více. On zároven mi i napsal kdo si počká ten se dočka, že si myslí že za to stojím. problém nastal asi za pár dní, kdy jsem viděla na netu že byl na rande s nějkou holkou. Potom jsem mu napsala kdy se mu to hodí a on na to , že bohužel tedka má někdo jiný přednnost. Já jsem samozřejmě to vzala sportovně ( před ním ) ale ničí mě to, protože jsem mu chtěla říct v realu, kdybych s někým chodila, tak bych si udělala více času na tu osobu. Nevím tedka co si mám myslet... Nechybí mi jeho pozornost ale chybí mi on... předem dík
I když jsou přípravy na zkoušky, tak se dá udělat pauza a s přítele, potencionální známostí, se setkat alespoň na půl hodinky. Co se vypije kávička. To je o projevení zájmu, pokud jste dále od sebe, tedy si určitě volat, popovídat a udržovat nějaký kontakt, něco do budoucna naplánovat, či se jenom ujistit, jak se vede.
Úplně se odstřihnout není úplně nejlepší.
Ach ty sociální sítě, nejsou jenom kladné informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.