Zdravím všechny, prosím jen o radu... Před x lety jsem pokazil kamarádství a mnoho let jsem nenašel odvahu se omluvit. Tu jsem po velké lítosti dostal až před několika týdny a omluvil jsem se... Odpovědi byla asi takováto omluva se přijímá ok, ale kamarádi z nás asi nebudou sorry. Otázka zní myslíte že má ještě smysl se snažit něco zachránit a nebo už je všemu konec?
To je těžké odhadnout, ale spíše asi ne. Kdyby vám kamarádství toho člověka chybělo, tak byste našel odvahu omluvit se dříve. Tak on to asi takto vnímá, proto nemá po x let už zájem o obnovení přátelstvi. Proto asi ještě ten dovětek, že kamarádi už z vás nebudou. Možná to, jak jste se k tomu člověku zachoval, už on nedokáže vymazat z paměti.
Vy to máte pořád v hlavě a pořád to řešíte, zatímco tu druhou osobu to nezajímá, nechce se tím zabývat, nestojí o Vás. Tak to respektujte a neshazujte se. Nemůžeme mít všechno, co se nám líbí.
Já jsem sice přijmul omluvu za ublížení rodině, ale nezapomněl jsem...
lukas37
Ano tomu rozumím rodina je více než přátelství, ale tohle mne opravdu mrzí, spíše bych nás vztah před tím než jsem to pokazil nazval více než jen kamarádstvím... bylo to něco více a já to pokazil a žije sr mi s tím do dnes těžko i když už máme jiný životy... Chtěl bych to vysvětlit ale když bych jí napsal že se sejdeme tak mě pošle k šipku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.