Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soutěž o Škoda Elroq

Od: gabrieljiri odpovědí: 7 změna:
Zdravím na internetu se objevila soutěž o 4x skoda Elroq přes kofola jaká je v % šance že náhodný výherce jeden ze čtyř výherců vyhraje Škoda Elroq. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Velmi malá, dovoluji si tvrdit že pokud něco z toho už aktivně a hlavně často nepiješ tak je zbytečné nad tím vůbec přemýšlet.

hodnocení

3x

Zvýším Vaší šanci. Já se toho účastnit nebudu.

km
hodnocení

3x

pokud budete znát počet účastníků soutěže, dá se šance na úspěch docela jednoduše vypočítat, třeba v těch procentech ;)

petrm
hodnocení

3x

(4 x 100) / počet účastníků

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, v procentech je minimální a hlavně nemáte ani záruku, že tu soutěž firma skutečně provozuje/bude plnit slíbené (když do toho nikdo nevidí) nebo jde jen o reklamní akci a žádné ceny nejsou ani připravené. Zdravím!

jiofa

Rovněž jsem stejného názoru. V lepším případě to vyhraje někdo s organizátorů, jako na potvoru.

hodnocení

0x

Podle pravidel je pro českou část soutěže 2 ks hlavní výhry. (Ostatní 2 auta budou pro slovenskou část, myslím.)

Minulý rok byla soutěž o hlavní výhru Škoda Kamiq. Zkusil jsem, ale nic. Ani nevím, kdo vyhrál, jestli vůbec někdo. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]