Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký krokoměr

Od: ip odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

jaký krokoměr by jste doporučili? Blížej se Prčice. Kdysi jsem měl mechanický. Nyní se už asi nevyrábí.

Chtěl bych nějaký jednodušší a přesný...

Díky za případnou ra du I.P.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Když zadáte strýčkovi Google krokoměr vaběhne Vám hafo přístrojů v různé cenové ralaci, Když toto zadáte do googleplay tak Vám taky vyběhne hejno aplikací do MT . Jaké jsou přesné netuším a ani mi nejde o 100% přesnost spíše jen orientační. JInak krokoměr na náramku (tuším honor ) a apka krokoměr v MT se liší max jen tím že ne při každé chůzi mám MT s sebou. Pokud mám tak oba přístroje ukazují stejný počet kroků. Jediná vyjímky-v apce v mobilu jsem musel zadat průměrnou délku kroku páč ukazuje i vzdálenost co jsem nachodil

hodnocení

0x

Ale mechanický se stále vyrábí, dokonce v elegantním retro stylu

hadex.cz/...

darekvakci.cz/...

darekvakci.cz/...

mll

To je ale jenom počítadlo, počítadlo čehokoliv. Krokoměr k tomu musí mít nějaký snímač.

hodnocení

0x
Občas použiji krokoměr v telefonu, jestli ukazuje úplně přesně nevím, nikdy jsem to nepotřeboval. Je mě nějak jedno, jestli mám denně 15000 kroků,nebo o tisíc víc, či míň.

ip
hodnocení

0x
Díky za reakce I.P.

mll
hodnocení

0x

Já teda jsem z novější generace, takže jedu spíš na GPS. Asi protože ji má dneska každý mobil, tak výběr záznamníků trasy je dost omezený.

Prčice si změříte v mapě, trasa pochodu je daná, tam snad neni potřeba krokoměr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]