Ahoj je mi 14. Před cca rokem jsem se bavila s jedním klukem měly jsem "dětskou formu relationship" także jsem se objímali atd. Ale nechodili jsme spolu. V září 2024 to skončilo a teď je 29. Dubna 2025 a mě chybí hrozně jsem ho milovala a skončilo. Psali jsme si ale on mi teď řekl że ho otravuju a mě to bolí chci s ním být prosím poradíte mi?
Nebuď vtíravá a měj svou hrdost. Když ho otravuješ, opravdu Ti nevadí se mu podbízet? Víš, co je kolem kluků? A někteří i pěkní a někteří i chytří. Uvidíš, že nějakého poznáš.
Ve 14 letech nemůžeš říct, žes ho milovala. Spíš to byla z Tvé strany taková náklonnost. Milování - to je daleko jiný cit. Ale to poznáš časem, až budeš vyzrálejší. Jaga.
I když tě to bolí, tak tady je rada jen taková, že musíš respektovat jeho názor, vyjádřeni. On si už nepřeje být s tebou, dokonce ho to otravuje. Zbývá počkat, až přijde jiný a na tohoto zapomenout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.