Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na herectví, kde sehnat konkurzy? Pomoc!

Od: nikanika odpovědí: 1 změna:

Ahoj! Já vím, že takových dotazů už tu možná bylo víc (sama jsem četla asi tři diskuze), ale nedostalo se mi odpovědi, kterou jsem hledala. Už asi 4 roky chci na vážno být herečkou. Chodím pátým rokem na dramaťák, dokonce i do výběrového souboru (tedy mám hodiny navíc). Hrozně mě to baví. Nedávno jsem se rozhdola, že bych kromě dramaťáku chtěla zkusit i nějaké konkurzy a tak. Jenže nevím, kde takové sehnat? Jak najít nějaké konkurzy pro mě atp.? Moc děkuji za případné rady.:)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zaeviduj se u castingových agentur (samozřejmě za poplatek), ony tě pak budou kontaktovat, až někdo bude hledat tvůj typ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]