Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škytavka po koledování

Od: skytac odpovědí: 11 změna:

Ahoj, koledníci! Tak kolika z vás se někdy na velikonoční pondělí podařilo se opít tak, že jste dostali škytavku po alkoholu a část koledy jste šli se škytavkou a pak s ní došli až domů? A v kolika letech se vám to stalo? A jak dlouho jste takhle škytali?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, po alkoholu jsem nikdy neškytal, nejsem přeci čuně - jo, pozvracet se, tak to ano . Zdravím!

hb

Ben není čuně co škytá.Je to píp co zvrací.Prý ale není ani zvracející čuně.Tihle důchodci by už neměli možnost psát.

ben®

hb - díky za reakci, kterou dáváte najevo svou hloupost a nerozpoznání humoru i přesto, že jsem za text vložil rozesmátou, žlutou tvářičku. Fakt je, že zanedbatelné či zanedbané IQ Vás nebolí .

hb

Za text? Možná do textu. Nic jste ale nevysvětlil. Humor vypadá jinak.

ben®

hb - ono není co vysvětlovat, resp. komu není dáno, v apatyce nekoupí . Už mě nebavíte, běžte trollit do Kouzelné školky, dítě nezodpovědných rodičů .

hn

hodnocení

0x

Nikdy, nikdy, nikdy.,.. alkohol, nemusím, proč se ožrat na Velikonoce jako Dán? Když se neožeru na Nový rok, Na MDŽ, na 1. máj, na 9. květen, na Jan Žižku, na Cyrila a Metoděje, na sv. Václava, na 28. října...atd. Tak nevím, proč bych se měla ožrat a škytat na Velikonoce. To je jen konzum.

Ruce si mne lihovarnický průmysl a taky pan Nešpor - jistě ho znáte, úžasný člověk. Blíží se mu další klienti!

Chovejte se sám tak, jak uznáte za vhodné, není důvod chlastat, když chlastají všichni kolem. Budte sám sebou.

Viz.: Všichni blili, jen panu starostovi bylo drobet nevolno! *smich* Jaga.

hb

19.11. je den mužů babo *smich* .

hb
hodnocení

0x

Nikdy.Co to je za hloupost?

hodnocení

0x

Skytaji jen amateri.

Profici to rozchlastaji.

hb

*blee* taky způsob ven s tím *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]