Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě tak nazývají?

Od: buvolka1234 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
jsem něžná, jemná holka. Sousedi o mně říkají, že jsem buranka. Nevím proč?
Na zahradě máme budky pro ptáky. Možná, že jim zpěv ptáků vadí. Slyšela jsem, jak říkají, zase to tady bude řvát. Ale na zahradě můžu mít snad cokoli a budky pro ptáky jsou legální. Říkají mi hanlivě a sprostě. Nic jsem jim neudělala. Ještě se mi kůli tomu zhoršil můj zdravotní stav.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Tak sama si dáte přezdívku Buvolka a pak se divíte.

Chtějí Vás vytočit a to se jim daří, proto přitvrzují. To je princip šikany. Tím, že se vztekáte, hádáte s nimi, nebo se rozbrečíte, či žalujete, tím ty primitivy provokujete. V klidu jim řekněte, že Vy problém nemáte a konec. Nevšímejte si jich.

20.04.25 20:00
hodnocení

4x

Proto.

liska5

*palec*Juraja, boduješ, trefný výběr!

Znám jednoho takového negativistu, co je pro něj všechno špatně a všichni jsou blbci...

buvolka1234
20.04.25 21:37
hodnocení

Děkuju.

yarda1
hodnocení

0x

Lidé jsou různé. Některé jsou blbé.

Jestli jsi mladší, když je potkáš, pozdrav je slušně, usměj se na ně mile a mysli si něco o líbání.

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvoje problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

ps

Lidé jsou různé. Některé jsou blbé.

Máš pravdu.Na to stačí zrcadlo *smich* .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]