Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kpop, kdrama a tak podobně

Od: stellcaa odpovědí: 8 změna:
Ahojj,
jsou tady nějací kpop/ kdrama fanoušci?(prosím nepište takový věci jako: ne, fuj kpop, nebo tak. Chci si prostě jen pokecat)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud myslíte Korejské seriály, tak sem tam se na nějaký podívám, ale cíleně nevyhledávám.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, cíleně toto nevyhledávám, cíleně toto neposlouchám a cíleně toto nesleduji. Zdravím!

doplněno 20.04.25 19:49:

stellcaa - no, pokec? Zrovna hovorná/ý nejste .

doplněno 21.04.25 10:11:

stellcaa - myslím si, že pokud se zde aktivně do diskuze nezapojí kolega @juraja, který má již určité znalosti z tohoto oboru a Vámi zde ohodnocené, tak tady není vhodné místo pro debatu. Zkuste nějakou sociální síť, kam chodí mladí a kde je větší pravděpodobnost, že si pokecáte.

stellcaa
hodnocení

No já jsem tady hledala spíš lidi co kpop nebo kdrama vyhledávají
Bohužel, když se tazatelka dále nezeptá, nemám jak se zapojit, nebo odpovídat.*nevi*
stellcaa
hodnocení

Jestli si chcete něco poslechnout, doporučuju skupinu Bigbang
Bohužel tuhle hudbu neposloucham.
ben®

stellcaa - tak jsem si poslechl na YT (částečně) tři písničky od té skupiny a asi takto. Rozumím tomu, že se to mladým lidem líbí, má to ve spojení s obrazem "grády" a nijak to nehaním (i když je to stále stejné). Ovšem, pro lidi (asi tak) ve věku Vašich rodičů to už není, že (a o babičce nemluvě)? Nesmíte se zlobit. Holt každá generace má svou hudbu a jen někdy se ten vkus překrývá, což je přirozené. Já bych také po Vás nechtěl abyste měl/a v oblibě např. The Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple nebo Queen či Oldies všeobecně (což neznamená, že si je nemůžete na YT poslechnout). Takže, klidně si poslouchejte svou muziku a snad Vám to doma nikdo nezakazuje.

stellcaa
hodnocení

No, asi jste tady moc nepochopili o co jde. Já jsem tady vyloženě hledala lidi, co to poslouchají. Tak bez urážky, ale nechápu, proč jsem teda píšete.
PS: bigbang nejsou zas tak nová skupina(2. generace kpopu, teď je pátá)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]