Dobry vecer. Byl jsem na videnskem letisti v Duty free shopu, kde meli 5x50g Pueblo tabaku za 45 euro. Na cedulce ale psali, ze nabidka plati pouze pro dovoz do krajin MIMO EU. Cenovka s cenou pro krajiny EU tam nebyla. Ptat jsem se nebyl, u kas byly fornty a pomalu to letelo. Dotaz: Kdybych to vzal do CR, vubec by mi tabak neprodali? Jine tabaky a cigarety byly oznaceny cenou pro EU (muj tam samozrejme nebyl). Nebo by mi to prodali s nejakym "fikanym" 200% priplatkem? Dekuji a hezke pondeli.
Dobrý den, jenom spekulace - možná je prodej podmíněn ukázáním letenky či pasu a dle toho buď prodají nebo neprodají či se změní cena. A jinak u nás v městečku už máme od půlnoci úterý, tak žijete postaru . Zdravím!
Při platbě budete předkládat svůj palubní lístek, který ukáže místo cílové destinace a na základě toho vam produkt prodají za danou cenu, bez DPH a spotřební daně. Pokud byste mířil do země EU, buď by vám v takovém případě produkt nebyl prodán, jelikož je určen pouze pro vývoz mimo EU nebo by vás upozornil na cenu i s daněmi. Pokud byla nabídka označena jen mimo EU, tak pravděpodobně neexistovala cena pro dovoz do EU. Ale nikdy jsem takto podobné zboží nekupoval, tak nedokáži 100% potvrdit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.