Nejste přihlášen/a.
Na /jediném/ klíči od domu mám krásnou černou pneumatiku. Průměr má asi 6 cm a hluboký zimní dezén. Dostala jsem ji před časem, když jsem kupovala sadu letních gum. Je to prima, protože vím, že tam, kde je guma, bude zaručeně i klíč. Zatím mi to vychází. Občas hledám obojí - klíč i gumu. Našla jsem zatím pokaždé.
Teď budu muset kupovat zimní gumy. Pokud dostanu další přívěsek s pneumatikou, už nevím, co s ním. Další dům a tím pádem ani žádný další klíč nemám. Snad ji leda nosit na krku. Jaga.
Na klíčích nenosím nic. Ovšem pokud by byl dotaz na KROUŽEK na klíče, pak by to byla jiná věc! Na kroužku nosím 3 klíče- od bytu, kočárkárny a schránky na poštu, čip k domovním dveřím a kleštičky na nehty pak ještě jeden kroužek na klíče na něm kousek řetízku a další kroužek s karabinkou. Tou připínám na poutko v džínách a dokud jsem arbajtoval tak jsem je připínal na somradlu . popř dám na karabinku klíče od auta.
Na soud v Polní ulici v Brně jsem normálně projel rámem inv.vozíkem a v brašničce oboustraný šroubovák,multifunkční nůž,kombinačky,náhradní lanko brzdy,WD...a nikoho to nevzrušovalo.Stejná výbava při letu Brno-Egypt a zpět a taky pohoda ( to byl ale vozík v nákladovém prostoru ).Na policii na Kounicové v Brně taky nic proti.Nějaká stará rezavá kudlička je nic.Nosím jen jeden klíč od domu a na ten kroužek nepotřebuji.
Na kroužku mám 2 "generální klíče" k celkem 19 zámkům, klíč od schránky a karabinku k připnutí na opasek. Přívěsek žádný. Nemám rád přeplněné kapsy haraburdím.
Já nosím přívěsky jen na klíčích od aut. Na klíčí od služebáku nosím leteckou trhačku, je to praktické, protože to v kapse nijak nepřekáží a naopak se za to dá klíč pohodlně vytáhnout z kapsy. Navíc pro mě, jako fandu letectví to má i určitý ,,citový moment´´ - dostal jsem i přímo od gripeňáků z 211sqn v Čáslavi- No a u soukromého auta, mám podobný přívěšek, dostali jsme jej v autosalónu při koupi auta, je to taky takový nepřekážející pásek, byť je z nějakého plastu, ale solidně provedený a neodírá se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.