Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasmějeme se opět?

Od: babkazov® odpovědí: 76 změna:

Ačkoliv si nejsem jistá, jestli tohle není smutný příběh.

Zasmějeme se opět?

76 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Měli jsme návštěvu. Jakmile jsme rozdělali v krbu oheň, manžel rozdal rodině a hostům opékací tyče a buřty. Hned nato se ulicí přiřítili požárníci a zastavili o dva domy vedle. Všech deset nás vyběhlo ven, kde jsme potkali majitele hořícího domu, jak na nás znechuceně zírají.
Pak jsme si uvědomili, že všichni pořád držíme ty opékací tyče s buřty...

liska5
02.05.25 08:43

liska5
hodnocení

6x

Čéče, tak jsem dostal předvolání na policii za házení pečiva labutím...

Nekecéj, je to možný tohleto!?!

No, prý je nevhodné takto rušit baletní představení*haha**smich*

hodnocení

4x
Tenhle člověk dokonale vyřešil bytovou krizi a drahotu...Dokonce jsem tam viděl osvětlení na solární panely,střílny zasklené..Schránka na poštu..pozemek oplocený;)
Zasmějeme se opět? #3
zas

*palec* vypada to ze tridi i plasty.hlavne ty od vina.ma i cislo popisne(nebo evidencni).nevidim ale toi-toi.asi kaka doma u zdi nebo chodi hnojit na pole *smich* hergot ti cesi se maji-takovej skvelej barak.

Sice nemám rád debaty o válce,ale tenhle člověk je i v tomhle směru dokonale zajištěn;) Je zkrátka připravenej i na tuhle alternativu
liska5

U nás byly nějaké řopíky na prodej. V tomhle se dá určitě přežít, navíc to není daleko v polích.

Ještě mu tam chybí slepice *smich*

zas

Jedna slepice sedí na horizontu pod tou borovicí a druhá před monitorem.Sorry ale musel jsem.Nic ve zlým.

Má tam i super padací most mezi silnicí a pozemkem. Takže je úplně v pohodě. Kdyby přišel nepřítel, zvedne most a nikdo se na něj nedostane...

hodnocení

4x
V kupé vlaku nás sedělo pět a na další zastávce k nám přistoupila mladistvě vypadající dáma s chlapcem, který jak se později ukázalo, nebyl syn, ale vnouček. Spořádaně jsme oba dva pustili na místa, která i na vzdory špinavým oknům umožňovala hezký výhled na ubíhající, takřka jarní krajinu. Chlapec chvíli pozoroval okolní svět. Ten ho ale omrzel, a tak začal očima těkat po kupé, až ho na stěně zaujala sprejem vyvedená kresba, které jsme si my dospělí ani nevšimli. Na umakartovém podkladu se skvěl červený kosočtverec s čárkou uprostřed. K dokonalému provedení měl daleko, ale malba svůj účel splnila, protože každý bezpečně poznal, o co se jedná. Až na malého chlapce. ,, Babí, co je to tam namalovaný? Pro něj neznámý druh,,smajlíka ho zřejmě zaujal. "Kde myslíš Kubíku?" "No přece naproti nám, na stěně." Ukázal chlapec na nestydatou malůvku. Na čele jí vyskočila ustaraná vráska. I my ostatní zpozorněli a se špatně skrývanou škodolibostí vyčkávali, jak se ta dobrá žena se zapeklitou situací popere. Prala se statečně. "To je... to je..." přemýšlela usilovně, čím ukojit vnoučkovu zvědavost, až ji osvítil duch svatý. "To je přece dráček! zašvitořila s líbezným úsměvem a nás, škodolibce, obdařila vítězoslavným pohledem. Zdálo se, že trapas je zažehnán, atmosféra v kupé se opět uvolnila a všichni přítomní se vrátili ke svým myšlenkám. Ne však chlapec. "Jakej dráček, babi? Myslíš jako ten na pouštění?" Babička, čelíc další zvídavé otázce, nešťastně vzdychla a očima k nám vyslala signál SOS. Nikdo jí však záchranné lano nehodil. ,,No ano, Kubíku, takovej co ti udělal táta na podzim, pamatuješ?" Improvizovala statečně. Chlapec se zamyslel. Tak dráček, hmmm. "Hele babi a nepotřebuje ten dráček ocas?"Dvěma spolucestujícím už cukaly koutky úst a paní začala rudnout. "Tenhle dráček asi ne", hlesla babička. "To je divný, každej správnej dráček by si ocas zasloužil," mudroval vnouček. "Tak tenhle ho nemá!" odsekla mu babička. Očividně jí docházela trpělivost i fantazie. Mladý se ale nedal a bezděčně utahoval šrouby. "Babi a ty máš dráčka?" Babi polil pot a polovina kupé se odebrala na chodbu, odkud se ozývaly salvy dosud zadržovaného smíchu. "Já už dráčky nepouštím," odpověděla ta dobrá žena žalostně. "Protože už dráčka nepotřebuješ!" triumfoval chlapeček a zbylé osazenstvo propuklo v řehot. Babička se blížila infarktu a vnouček dál bezelstně rozvíjel svou ďábelskou teorii: "Ale když jsi ještě dráčka mívala, tak jsi ocas chtěla, ne?" To už smíchy slzelo celé kupé i chodba před ním. Na nebohou ženu to ale bylo příliš a bouchly saze. "Chováte se jako primitivové!" rozječela se na nás. "Čemu se smějete? Jak asi vypadám před tím klukem?!" Nenápadná studentka v brýlích, která seděla naproti, poprvé zvedla hlavu od své učebnice, a do nastalého ticha ke všeobecnému zděšení pravila: "Jako dráček?"
liska5

A ted si představte, že moje Ukrajinky, které se už dávno vrátily do Kijeva, zaregistrovaly u nás tyhle "dráčky" porůznu načmárané na zdech či zastávkách a ptaly se, co to u nás znamená. Docela je to udivilo, jelikož na Ukrajině je to nevinný symbol Slunce! Kreslejí si ho na blahopřání *smich*

Byla jsem s vnoučkem na Veselém kopci, je to už řada let. Hned na parkoviši veliká bouda s perníkovými srdci všech barev a velikostí. Kluk už uměl trochu číst, tak slabikoval nápisy: Z lásky, Pro maminku, Babičce, Za hubičku...a nakonec došlo i na srdce s nápisem Za sex. Přečetl a obrátil ke mně své bezelstné oči. "Babi - co to je?"

Ocitla jsem se v úzkých a začala klukovi vysvětlovat: "Víš, to je pro ty, co dobře umějí hrát Člověče nezlob se. Kterým padají hodně šestky. Šestka - to je anglicky six. A oni tam tu tečku asi zapomněli napsat. Anebo odpadla."

Kluk začal - "babi, kup mi to srdíčko. Já jsem šikovný, mně šestky padají hodně." /Myslela jsem si: Hochu mě už padají taky, ale jinak, než ty si myslíš/.

Ukazovala jsem mu další a další zajímavosti, až nakonec na srdce za sex zapomněl. Byla jsem ráda. Jak bych vysvětlovala dceři, jaký to má důvod, že si vnuk přinesl z Veselého kopce od babičky srdce Za sex. *smich2* Jaga.

007cz
30.04.25 13:51
hodnocení

4x

hodnocení

4x

"Kašlu na něj - je už dost velkej, aby se uměl o sebe postarat sám!"

(ministr financí o deficitu státního rozpočtu)

08.04.25 17:51
hodnocení

3x
09.04.25 08:16
hodnocení

Zasmějeme se opět? #8

08.04.25 17:51
hodnocení

2x
liska5

Postavu má jako Donald...

zas

No...je mu podobná *smich* .

Spíš to ale bude hodná paní Kelišová a zloduch barbar Čtvrtníček.

jiofa
07.05.25 18:41
hodnocení

2x

hodnocení

2x

Zdravím,

asi to vtip nebude...

Ale můj dobrý známý má poštovní holuby, účastní se každoročně závodů.

Závody, tedy ty oficiální začínají až později, spíše konec května nebo června a později.

Ale ten můj kamarád, ty holuby kříží, dlouhá léta, aby měl asi větší výkonnost, nebo úspěch. nevím.

A teď se mu povedlo nějakým křížením s papouškovitým druhem udělat co asi chtěl.. a vzal ho do závodů...

Jenže, jen malé závody, asi před závody k těm oficiálním, byly někdy v polovině dubna, měl tam více než deset holubů a ten kříženec..

Všichni odletěli na čas ráno o deváté hodině a předpokládaný čas doletu domů k majiteli byl okolo 17 hodiny...

A... holubi se vrátily, všechny, plus mínus hodinu stejně... Ale ten kříženec ne.

Až druhý den po obědě, si majitel všimnul, že kříženec sedí na parapetě u okna..

Byla to pro něj radost, že doletěl... A říká si nahlas, kamaráde jsem rád že jsi to zvládnul...

A holubo-papušek povídá s úsměvem, se nediv kámo.. bylo hezky, tak jsem šel půl dne pěšky...

:)

007cz
14.05.25 16:25
hodnocení

2x

ltz
27.05.25 21:54
hodnocení

2x

zas
hodnocení

1x

Smrtelně nemocný muž povídá své manželce: "Slib mi, že si vezmeš Karla."
"Ale vždyť ho nenávidíš."
"Chci, aby trpěl."

budeprca
hodnocení

1x

Jak neutratit ani jednu korunu na rodinném výletu? Vezměte je do muzea

Zasmějeme se opět? #22

hodnocení

1x

To by mě zajímalo, který z kolegů takhle vynáší firemní praktiky *smich*

Zasmějeme se opět? #23
fatalerror

Tech růžových baterek u téch digitálních hodin je tolik, aby dlouho vydržely?

ltz
19.06.25 08:43
hodnocení

1x

ltz
01.07.25 23:42
hodnocení

1x

kdosi
hodnocení

0x

Ten umělák už začíná být docela dobrý, ty ruce už celkem jdou, ale zase mu nevyšly obličeje. Ale když si vezmete, že nedávno zvládal jen jednu figuru naráz, tak je to docela pokrok :)

hodnocení

Kdosi, prosím, nadzvedni se, sedíš si na vedení. To není o tvém postřehu a vkusu, to je snaha o vyvolání úsměvu!

kdosi

Počkat, to opravdu JE umělák? Vracíte mi víru v lidstvo :)

Koukám, že tahle AI má smysl pro humor *smich*

Nevím, jestli je to projev toho, že AI už má i smysl pro humor, ale něco na tom je. Včera mi jeden zákazník, Slovák, ukazoval zajímavé video o divokých snech jejich premiéra. a - cituji :,, Bolo by fajn, keby sa zase raz sny splnili´´

novinky.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Ony jsou si pak všechy podobné... Uniformita hybridů*smich*

Ještě jsem nepotkala chlapa, kterému by se to líbilo.

Lisko, komu se to líbí, nikomu. Ale to je jako se vším, nějaká pipina něco vymyslí a ostatní pipiny se předhání v kopírování.
liska5

S tím se ani nedá kvokat *smich*

hodnocení

Halóóó! To nemá být hodnocení čehhokoliv, to má být jakože humor. Dejte něco, čemu jste se zasmáli a nehledejte vady a vši a nevysvětlujte u vtipu logiku. Prosíííím!

Babičko, to ale není k smíchu, spíš k pláči, co ze sebe některé ty dnešní slípky dokáží udělat. Jaga.

Vůbec mi to nepřipomíná ústa, spíš jiné části těla. A ty prudce inteligentní pohledy to ještě zvyšují.

liska5

Kdyby s tím šlo aspoň snést vajíčko*smich*

vili
hodnocení

0x
Myslím, že to je úplně blbě. Nemají moc místa u stolu. Jsou tam strašně nahečmané. Taky nemají každá vlastní porci. To žerou jeden ten jeden hamburger čtyři dohromady? To je z hospody U Chudáčků? Nebo je porce tak drahá, že si na ni musí vzít několik osob operativní leasing?
Tam bych nešel.
peet

Nežerou jeden hamburger, první má hranolky, druhá hambáč, třetí kafe, čtvrtá talíř s něčím.. podle vizáže (kožichů) jsou to Rusky nebo Ukrajinky, asi někde na Staromáku nebo v Petěrburgu tak si piš že je to tam drahý a nahňácaný těmahle zlatokopkama na lovu.

zas

Na písknutí si to o talíř poposunou a kousnou si.Taková malá domů jak se v Rusku skládají na láhev denaturátu.

Vtip tohle rozhodně není.Vepředu ,,šmudleny,, s velkýma pyskama(asi všude) a v pozadí důchodci o vodě.

hodnocení

0x
Tohle vcelku ještě jde. Ale každou chvíli na mě na YouTube vyskočí videa kde želva ukusuje lednímu medvědovi nohu, nebo na medvědovi sedí obrovská chobotnice, vrchol hnusu jsou videa kde jsou zvířata a na nich různý červi, či co to je, podrobně to rozhodně studovat nechci. Blokovat to nejde...hnus velebnosti.

mapka
hodnocení

0x

Nic novýho, psal o tom už Cimrman: kachny, kachny, kachny.

Ale na druhý hodině to vyvažuje naše-vaše mladá a pohledná.

26.04.25 07:25
hodnocení

Zasmějeme se opět? #32
liska5

Toho vpravo znám: Vašek Pilař z HK. Taky kope...*smich*

hodnocení

0x

Malý chlapec Fabio si hrál s míčem, když ho nechtěně kopl do vozovky a běžel za ním....

Škoda Fabia.

A: Nový model škodovky se bude prý vyrábět na Slovensku.

B: Jak se bude jmenovat a čím bude zajímavý?

A: Škoda Slov.

ltz
22.06.25 16:20
hodnocení

0x

30.06.25 15:47
hodnocení

Zasmějeme se opět? #39

007cz
30.06.25 22:20
hodnocení

0x

ltz
03.07.25 13:40
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]