Nejste přihlášen/a.
Hm, 7 minut jedlouho. To se asi spálilo to máslo.
Vezmi hrnek a lžíci a běž ven. Tu mastnou vodu vylej někam ke keři, nebo do trávy, či na kompost na zahradě.
Já osobně třeba do výlevky, či do wc mísy nevylévám nic mastného.
A tu spáleninu venku vyškrábej do černé popelnice.
Snad to půjde.
Jinak bys musela ohřát vodu, nalít a přidat trošku sody, nebo prášku do pečiva a zkusit to nechat odmočit pár dní. Ale aby mamka nenašla pozůstatky, tak to asi časově nevyjde.
Porcelánový hrnek by měl vydržet případné oškrábání nožem (třeba na noviny) a dočištění pískem na nádobí (pomocí vlhké houbičký, či hadříku)
Dnes bylo hezky, tak jestli jsi nechala všude otevřeno, tak snad už ten zápach vyvětral. Jinak se povaří v kastrůlku ocet a ten to přehluší.
Bravo.Vyvětrání bytu vyškrábáním hrnku .
Do lednice občas dám panáka s octem,ale na byt to stačit nebude.Když na to přijde tak se přiznej.Jinak mlč a nevíš.Co ti asi tak může - tělesný trest nahlásíš na OSPOD a zaracha týden po škole přežiješ.Budeš bez mobilu - tak to by byl teprve průůůůser.Nakrmit a čistě ošatit tě musí i s průserama.
Taky by mohla zjistit,že si nemůže jen tak někam odjet,
pecka - přečti si nejdříve celou otázku od žadatele a též celou odpověď ode mne.
Nestačí jenom nadpis!
Děvče má strach, aby mamka nezjistila nastalý problém, tak dávám radu, jak vyčistit hrnek a následuje, jak se zbavit pomocí octa i zápachu.
-----------------
Já osobně nechápu, proč panák s octem do lednice? Ona se neptá na lednici.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.