Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyvětrat smrad ze spálené čokoláty?

Od: kiki odpovědí: 3 změna:
ahoj jsem kiki a je mi 10 let a chodím do 5c. Snažila jsem se udělat si horkou čokoládu a tak jsem se rozhodla že si do hrnečku dám pár kousků milky a k tomu máslo nechala jsem hrneček ohřívat 7 minut v mikrovlnce a pak jsem ji otevřela a najednou všude šedý kouř a smarad vytáhnu hrnek se spálenou čokoládou a leju do něj studenou vodu začne to hrozně prskat tak tu vodu vipnu a nesu to na balkón tam to půl hoďky nechám potom co to krapet vychladlo jsem tam dala vodu teď to leží na balkóně a bojím se k tomu jít mamka je teď pryč a vrátí se za dva dny my zatím jedeme s taťkou na chatu když nechám otevřené 2 okna bude to tu nirmální? Já s mamkou nemám dobrý vstah takže vubec nevím prosím o odpovědi na minulou otázku s okny a uvítala bych i tipy jak to s mamkou řešit jak jí to říct a co dělat když na to přijde proosssiiiiiiiimmmmmm pomoooooccc rychle

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prostromek
hodnocení

0x

Hm, 7 minut jedlouho. To se asi spálilo to máslo.

Vezmi hrnek a lžíci a běž ven. Tu mastnou vodu vylej někam ke keři, nebo do trávy, či na kompost na zahradě.

Já osobně třeba do výlevky, či do wc mísy nevylévám nic mastného.

A tu spáleninu venku vyškrábej do černé popelnice.

Snad to půjde.

Jinak bys musela ohřát vodu, nalít a přidat trošku sody, nebo prášku do pečiva a zkusit to nechat odmočit pár dní. Ale aby mamka nenašla pozůstatky, tak to asi časově nevyjde.

Porcelánový hrnek by měl vydržet případné oškrábání nožem (třeba na noviny) a dočištění pískem na nádobí (pomocí vlhké houbičký, či hadříku)

Dnes bylo hezky, tak jestli jsi nechala všude otevřeno, tak snad už ten zápach vyvětral. Jinak se povaří v kastrůlku ocet a ten to přehluší.

pecka

Bravo.Vyvětrání bytu vyškrábáním hrnku *bzum* .

Do lednice občas dám panáka s octem,ale na byt to stačit nebude.Když na to přijde tak se přiznej.Jinak mlč a nevíš.Co ti asi tak může - tělesný trest nahlásíš na OSPOD a zaracha týden po škole přežiješ.Budeš bez mobilu - tak to by byl teprve průůůůser.Nakrmit a čistě ošatit tě musí i s průserama.

Taky by mohla zjistit,že si nemůže jen tak někam odjet,

prostromek

pecka - přečti si nejdříve celou otázku od žadatele a též celou odpověď ode mne.

Nestačí jenom nadpis!

Děvče má strach, aby mamka nezjistila nastalý problém, tak dávám radu, jak vyčistit hrnek a následuje, jak se zbavit pomocí octa i zápachu.

-----------------

Já osobně nechápu, proč panák s octem do lednice? Ona se neptá na lednici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]