Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ruza pre nevestu - tv show

Od: luu odpovědí: 3 změna:

Sledujete někdo tuto reality show od Slováků? Dívala jsem se už na českou verzi a v obou případech přemýšlím, jestli ten výkvět společnosti vybrali přes casting z tisíců zajemkyň nebo jestli tam nic lepšího nebylo a brali všechno co bylo. V této Sk verzi, snad 2/3 holek jsou buďto modelky, influencerky nebo podnikatelky. Můj dojem je, že si tam přišli udělat reklamu na sebe nebo svoje podnikání. Co tam ale dělá ženich, který tvrdí že hledá nevěstu, a už se tam olíbává každou chvíli s jinou? To mi neříkejte, že se ten chlap neumí seznmit normálně. Neustále se tam řeší blbosti, největší drama queen je Miška co si nevidí do pusy a nejhloupější Anička,ta rozumu moc nepobrala. Ale tak co čekat od modelky, co na pvní setkání s chlapem dorazí ve spoďárech a podprsence a hraje si na modelku od Victoria Secret.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud budete tu šaškárnu sledovat, pro filmaře je to jasný signál, že se vám ta šaškárna líbí a nemají tak jediný důvod cokoliv měnit. Vy vytváříte poptávku, filmaři vyrábí nabídku. Pokud vám ta trapárna vadí, nesledujte ji a když vás bude většina, televize tu mentální degradaci dále nebudou prodlužovat.

hodnocení

1x
Neviděl jsem a jistě ani neuvidím. Co tě nutí se na to dívat? Televize se dá přepnout, nebo ještě lépe vypnout úplně.
luu
hodnocení

Nenutí mě nic, ale myslela jsem že to bude něco oddechového k žehlení na způsob telenovely. V té záplavě kriminálek s mrtvolama se hledají oddechovky těžko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]