Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Téma na informatiku

Od: jarmilek odpovědí: 10 změna:

potřebuji poradit s tématem na informatiku. Díky za odpovědi téma může být o čemkoli. jste super diky moc zachránite mi život

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Téma bych volil třeba "Život ohrožující neznalost IT". ;)

pcp
hodnocení

2x

Jednoznačně: Automatizovaná kontrola/oprava pravopisu

hodnocení

0x
Ja jako starší generace bych byl dobré téma název : Múj počítač múj nepřítel *smich*

Proč nepřítel? Počítač za Vás udělá hodně práce, která by bez něj vůbec nebyla. *frajer*

Ja vim že pro někoho je to pomocnik
Ja sem snim prostě v neustálém válečném stavu a nedej peklo abych snim musel pracovat *smich*
Možná bych si časem zvyk možná bych skončil v šaškecu a přístroj by umřel pod udery kladiva *smich* a určitě v tom nebudu sám
Úplnej blb na to nejsem pustit to umim na net se dostanu ale bliší je mi svářečka flexa a kladivo *smich*

bramburka
hodnocení

0x

Co treba umela inteligence?

bear
hodnocení

0x

Já ještě jako kluk pamatuju Win 3.11 a špatnou češtinu v DOSu.

Nebylo vyjímkou: "po∫ítac"

Dnes mají počítače češtinu vynikající. Ovšem uživatelé počítače nikoliv.

Kam se hrabu já na i ý *smich*

futra
hodnocení

0x
Proč je Vaše otázka v rubrice Nejen pro ženy-hubnutí?

hodnocení

0x

Doporucil bych tema JAK VYUZIT CHAT GPT PRO VYPRACOVANI UKOLU Z INFORMATIKY VCETNE NAVRHU VHODNEHO TEMA

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, digitální detox, digitální (ne)gramotnost, jak počítač (ne)pomáhá, ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]