Nejste přihlášen/a.
potřebuji poradit s tématem na informatiku. Díky za odpovědi téma může být o čemkoli. jste super diky moc zachránite mi život
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Ja vim že pro někoho je to pomocnik
Ja sem snim prostě v neustálém válečném stavu a nedej peklo abych snim musel pracovat![*smich* *smich*]()
Možná bych si časem zvyk možná bych skončil v šaškecu a přístroj by umřel pod udery kladiva
a určitě v tom nebudu sám
Úplnej blb na to nejsem pustit to umim na net se dostanu ale bliší je mi svářečka flexa a kladivo![*smich* *smich*]()
Ja sem snim prostě v neustálém válečném stavu a nedej peklo abych snim musel pracovat
Možná bych si časem zvyk možná bych skončil v šaškecu a přístroj by umřel pod udery kladiva
Úplnej blb na to nejsem pustit to umim na net se dostanu ale bliší je mi svářečka flexa a kladivo
axus®
0x
Doporucil bych tema JAK VYUZIT CHAT GPT PRO VYPRACOVANI UKOLU Z INFORMATIKY VCETNE NAVRHU VHODNEHO TEMA
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]