Nejste přihlášen/a.
Dobry den,jen by me zajimalo,kam nejbliz,autem a za kolik do Chorvatska.Chtela bych mit takovou predstavu,jestli by jsme mohli jeste uskutecnit.Termin mezi 2.cervencem,az 7.7.Prosim o priblizeni cen od zakladu:Doprava,dalnicni nebo jaka,znamka,ubytovani jen to nejlevnejsi,dalsi poplatky,parkovne,plaz.Vyplati se jet,jen 2-3 dny vyrochnat v mori a jet domu?Tot otazka kterou musim zvazit sama,ale neznam ceny,dlouho jsem nikde nebyla a toto,je momentalni ulet,nevim kam na tyden jet ve dvou.K dispozici 10000kc na vsechno?Dekuji
Obavam se, ze v tomhle terminu bude vsude narvano Jak jsou u nas ty svatky, kazdy toho chce vyuzit
Dcera ted pocitala dalnice a ty by ji tam a zpet mely vyjit 88 EUR. Nejlevnejsi ubytovani je asi kemp, plaz je zadarmo, pokud nechcete lehatko a slunecnik. Parkovne nevim, to je urcite misto od mista. V Kempu se plati za osoby, za stan a za auto. Mozna, kdyz se to secte, je stejne drahy kemp jako ubytovani v soukromi v jednoduchem penzionku. Jestli se to vyplati... To zalezi, jak jste "akcni"
Mozna bych na takhle malo dni jela jen se spacakem, plavkama a mikinou a nechala vse podle toho, jak to dopadne na miste
Koneckoncu se da prespat i v aute, ze
Jinak nabidky last minute Chorv/... vychazeji taky slusne, bez stravy, autobus na 7 noci cca 3.700. To byste do tech 10 celkem mohli ve dvou dat.
Sledujte slevomat.cz a raketa.cz, nedávno jsem tam viděl Chorvatsko na 5dí tuším, že s polopenzí, m.j. bazénem za 4.000,-Kč + 4.000,-Kč autobus což si myslím není špatná nabídka. Dokonce jsem slyšel o lidech co to měli za 4.500,- i s cestou což je nádhera.
doplněno 27.06.13 14:55:doplněno 28.06.13 19:47:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.