Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1. dubna 2 0 3 5

Od: vlsta2® odpovědí: 10 změna:

Zdravím,

dnes jsem měl sen, byl výše uvedený datum, četl jsem noviny a tam se hlavy států jako Rusko, Ukrajina, USA a zástupce EU, prý sejdou a budou řešit blízký konflikt a je to prý na velmi dobré cestě konečně k ukončení speciální operace.

Ale.. co bylo zdůrazněno, nejdříve plánují si vzájemně v průběhu jara a léta zatelefonovat a dohodnout ještě nějaké podmínky..

Tak jsem si řekl, po probuzení, byl to jen sen nebo jak?

Co myslíte? *smich* *cteni*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Za prvé: je to sen a sen není pravda.

Za druhé - 1. dubna je Apríla. Tak si to přeberte sám. Jaga.

kmet
hodnocení

0x

Na co ty mezery?

kmet

Zkouška: 2035. 2 0 3 5

hodnocení

byl to záměr k aprílu, asi tak, nehledejte v tom nic jiného..

liska5
hodnocení

0x

Jaká speciální operace? Nejsme v Rusku.

Jinak hodně naivní představa o ukončení agrese, která ma za cíl totální zničení Ukrajiny.

Kéž by to takhle fungovalo, jako v tom Vašem snu!

Nechápu ten letopočet v nadpisu?!

hodnocení

:)

ano je apríla... asi tak..

A trocha vtipu (pro některé ne), byla že se to bude řešit stejně ještě za deset let, podobně jako dosud..

Máte-li jiný apríl, přidejte, ještě máme do půlnoci čas :) *smich*

hodnocení

přišlo mi vnitřní poštou...:

1. dubna 2 0 3 5

prostromek
hodnocení

0x

2 0 3 5 - už tyto vyjmenované státy a zřízení už vůbec nemusí existovat.

Bude tady jeden globální stát a vláda.

Nenene zpět, ne jeden, ale dva. Podle Orwela třeba Západ a Východ. A všichni budou pod kontrolou a budou stále zbrojit, protože válka je mír.

...svoboda je otroctví...

kdosi

Podle Orwela tři, protože vždycky je jeden věčný spojenec a jeden věčný nepřítel. A protože se to co chvíli mění, tak je to potřeba pokaždé přepsat, aby to nevypadalo, že se to mění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]