Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rituál zapomnění

Od: zdenek odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, prosím poradítě někdo nějaký rituál zapomnění, nebo cokoliv, co by pomhlo zapomnění a pak něco na znovu nabytí panictví?

Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

*alene*

Naopak, na první sex se nezapomíná.

zdenek
hodnocení

Ale já zapomenout chci, jak si můžeš přečíst, pokud teda vůbec číst umíš.

Bohužel číst neumím a dokonce ani psát.

Ne, fakt by mně zajímalo jak chceš docílit znovu panictví.

zdenek
hodnocení

Tak se nevyjadřuj.

Tak už vím.

3-4 roky nesoulož, ono to přijde samo*smich2*

streetgame.cz/...

hodnocení

2x

Zkus rumovy ritual.

Ucinek zapomeni je jisty, leč pouze docasny.

Ritual je proto nutno pravidelne opakovat.

hodnocení

0x

Všechno je v životě jednou poprvé. První slůvka, první krůčky, první den ve škole, první taneční, první láska...a stejně tak první sex. Pokud jste jej s někým už prožil, nikdy se panicem zpětně nestanete. S tím se musíte smířit.

Zapomenout je také těžké. Ale nové dojmy přebíjejí ty staré a nakonec ty staré nějak povyblednou. Ale stejně se nikdy nezapomene. To mi věřte. Je mi 70 a paměť mám dodnes jako slon. I když bych také některé chvíle ze svého života nejraději vytěsnila. Nenaděláte s tím nic. NIC. Jaga.

Právě dnes jsem vzpomínala: neznám zpaměti RZ mého současného auta. Zato si dodnes pamatuji SPZ našeho prvního auta, z roku 1972, Š 100 L. Proč tomu tak je? To nevím...

ltz
hodnocení

0x
Rituál zapomnění, to snad neexistuje. Co se jednou stane, se vrátit nedá, dobré i zlé. Leda tak v nějaké pohádce, kdy na tebe čaroděj ukáže proutkem a stane se co si přeješ. Jinak panictvi nemusíš znovu nabývat, neboť nikdo to na tebe nepozná, jako je to třeba u dívky.
.

liska5
hodnocení

0x

To je o psychice, jistém vytěsnění, zapomenutí, sugestibilitě. Teď je to čerstvé a bolavé. Čas hojí rány. Spoléhala bych na přirozený proces blednutí vzpomínek. Dala bych si úkol nevybavovat si záměrně, nepitvat, natož hystericky někomu líčit. Je dobré zaměstnat mysl zájmovou činností, studiem a tělo sportem. A věřit, že po pauze příjde jiná etapa...lepší.

km
hodnocení

0x

Jaroslav Dobeš Guru Jára Óm nadsamec prováděl tzv. odháčkovávání. Jára už to praktikuje pouze na spoluvězních, ale možná že seženete nějakého jeho následovníka, který je stále na svobodě. Pokud vím, bylo to gratis.

nov
hodnocení

0x

Byl jste znásilněný, nebo z jakého důvodu na to chcete zapomenout?

Možná zkusit hypnoterapii.

pb®
hodnocení

0x
Aby byl muž dobrý milenec, musí se s každou další ženou naučit, co se jí líbí. Co dobře fungovalo roky s jednou, u toho si bude druhá říkat panebože, co to mám v posteli za nemehlo. Tohle vážně dělal posledních 20 let? Tak to se nedivím, že jeho exmanželka neměla ráda sex. Tedy s každou novou ženou muž v posteli tápe.

makk
hodnocení

0x

Zcela zapomnout nejde. Je ale možné na dané nemyslet a to se dělá tak, že se myslí na něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]