Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera se vrátila z ISS zpět na Zemi americká astronautka, které je 59 let (snad lze říci, že je to starší žena). Původně měla být ve Vesmíru jen pár dnů, ale musela tam setrvat devět měsíců. Tam letěla plně černovlasá a i tak se zase vrátila. Otázky - A co odrosty? Nebo je možné, že ani v tomto věku nemá šedý vlas a nebarví si vlasy? Nebo si na ISS vlasy barvila a jak? Vezla si sebou na těch původních pár dnů barvu na vlasy? Nechala si tu barvu poslat se zásobovací lodí? A byla vůbec ve Vesmíru ? Děkuji za zamyšlení a názory. Zdravím!
@ben Zajímalo by mne kde jste na to přišel... fotografie co jsem viděl po návratu byly s helmou na hlavě, tam nešla barva určit. Nicméně na fotografiích ze stanice je vidět šedivá barva vlasů.
Vzhledem k tomu jakým způsobem se astronauti na oběžné dráze myjí, je dle mne nemožné použít standardní proceduru barvení vlasů.
jenyk - máte pravdu. Také jsem znal (od vidění) mladého kluka, který měl černé vlasy, ale nad čelem (zřejmě přírodní) bílý pruh.
mig - jak jsem již uvedl, tak jsem v dotazu vycházel z několika záběrů v TV zprávách, kde té paní vlála černá hříva v prostoru. Nijak výrazně se o problematiku Vesmíru nezajímám (dění na Zemi je výrazně zajímavější ), tak jsem její věk zaznamenal až v souvislosti s návratem posádky z ISS. Fotky jsem nevyhledával a dobře jsem udělal, protože je to docela hrůza. Zdá se, že devět měsíců v Kosmíru na mládí nikomu nepřidá
.
Přesně! Pak se nemůže divit, že ji devět měsíců nikdo nehledal.
Na fotkách s Butch Wilmorem vypadají spíš jako matka se synem (a to ještě před odletem) přitom Butch je ještě o 3 roky starší. Možná chlapům vesmír přece jen prospívá, že si tam odpočinou a mají klid od žen
mig - jak (prý) říkala režisérka Chytilová (volně cituji): "Některé ženy stárnou otřesným způsobem a muži, ti jsou pořád šik a najednou prd a jsou po smrti." .
A na zaklade podobne zkratkovitych a kvapnych zaveru se rozhoduje i treba o politice. Pak to podle toho take vypada.
Ne nadarmo se rika dvakrat mer, jednou rez.
axus - tak mně se v politice podobný renonc stát nemůže, protože tam jsem si názorově jistý více, než na 100 % (politiku sleduji se zájmem, Kosmír/Kosmos/Vesmír jen náhodně a okrajově).
Děkuji za reakce a vysvětlení. Je fakt (a moje chyba), že jsem se na žádné fotky oné paní nepodíval a dojem jsem načerpal z reportáží v TV, kde jsem šediny neviděl, ale jen rozevláté černé kadeře (a to i den před návratem).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.