Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka ulovila 19 myší což je 76%kolik jich uteklo?

Od: karolok odpovědí: 10 změna:

prosím o radu , už jsem déle ze školy , je mi 73 let.

děkuji za radu a pochopení , nenádávejte mi ,ať s tím neotravuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

100 % – 76 % = 24 % jich uteklo

76 % : 19 myší = 4 (4% = 1 myš)

24 % : 4 % = 6 myší

uteklo jich 6

karolok
hodnocení

Děkuji mockrát mám to do časopisu PŘEKVAPENÍ ,pokud vyhraji rozdělím se.

A copak je výhra? Sada omalovánek a pastelky?

Lze i obráceně:
19 myší : 76% = 0,25 myši (1%)
24% x 0,25 myši = 6 myší

karolok
hodnocení

Ano , taky jsem mohl tak postupovat., Výhry v tom Překvapení nejsou už žádně , posíláme to tam už asi 8 let. .dvakrát jsme vyhráli , jednou 4000, a jednou sadu Nivea. a teď už tak 4 roky nic..

id
hodnocení

0x
Z bezva polopatické první odpovědi si vemte vzor a naučte se procenta. 73 let je prd a ne stařešina, který si nemůže opakovat učivo. Leda, že by nechtěl. Až si příště vypočtete příklad sám, budete mít radost.

hodnocení

0x

Jestli to není nějaký chyták ... *smich*

mll
hodnocení

0x

Taky se dá uvažovat v přibližných číslech. Je-li 19 kusů třemi čtvrtinami (můžeme počítat 75% namísto 76), tak zbylá jedna čtvrtina bude 6 myší. A myslím, že jsme neprohádali, tím že myši se počítají na celé kusy a o jednu jsme se určitě nespletli.

Matematicky to tu už máte, to stačí zadat někam do excelu nebo na kalkulačku.

hodnocení

0x

76% z kolika?

Chytla 19 myší, nezdrhla žádná.*smich*

hodnocení

0x

koček nebo myší uteklo?

19 * (1-0.76-1)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]