Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online kurzy a coachingy, kde se to bere?

Od: luuna odpovědí: 3 změna:

Všimla jsem si jak se v posledních letech všude objevují různí online motivační coachové, řečníci, kteří slibují jak vás namotivují a díky tomu dosáhnete všech úspěchů o kterých jste kdy snili, od zaměstnání s vysokými příjmy, přes výborné osobní vztahy až po vyváženou míru práce a volného času atd. Nebo výuky cizích jazyků s naprosto dokonalou metodou, kterou oni objevili. Stačí když si koupíte jejich online kurz nebo jim zaplatíte za konzultace nebo příjdete na jejich placenou přednášku.

Já chápu že to zní jako skvělý bussines a způsob jak přijít k penezům bez dřiny. Ale proč je toho tolik? To je po tom taková poptávka a lidi tomu věří a doopravdy za to ty peníze dají nebo se do toho hrne každý druhý proto, že k tomu nepotřebujete žádný vzdělání. Vím, že to tu bylo vždycky, ale teď toho je prostě moc...na fb pořád nějaký seberozvojový přednášky s přestřeleným vstupným nebo vlezlé youtube reklamy, jak se naučím anglicky raz dva. Štve to jenom mě? Já si mylsím, že když máte nějaké problémy, tak není lepší jít za psychologem s lékařským vzděláním než za někým kdo má nějaký coaching a o jeho vzdělání nevíte nic?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mně to neštve, já žádnou takovou reklamu nemám.
Asi to bude tím, že jsem nic takového nevyhledával, tudíž mně ji nikdo nenabízí.

investor
hodnocení

0x
Take mne to prekvapuje, parkrat jsem klikl na nejake videa na investovani / byty / cokoliv a ted mi skacou podobna videa jedno za druhym. Nerikam, neco bylo zajimave, ale da se toho zase postupne zbavit oznacenim “nezajima mne” a podobne

hodnocení

0x
No, ono staci pouzit tzv. VPN a nikam se neprihlasovat + pokud jste na Androidu, nepouzivat chrome, pokud ve Windowsech, nepouzivat Bing prohlizec (Edge). Atd - mimosystemovee, nepropojenee aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]